1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1312988

Sv: Anders Eriksson
RTS: Först och främst så tycker jag inte att man kan förvänta sig, på förhand, att Kolan ska ersätta Lehtonen som var topp 3 bland backar i hela ES. Med kolans fysik får man ju först och främst förvänta sig att han ska vara stabil i defensiven. Faktum är att bara Halonen har bättre +/- (6 mot kolans 5). Han är dessutom 2:a bästa poängplockare bakom erixon men den senare är inne på näst mest baklängesmål.

Jag tycker inte att kolan förtjänar den mängd skit han får här inne, om man klassar honom som en all round back och jag tycker faktiskt att Erixon inte får tillräckligt mycket skit för tillfället. Erixon spelar arrogant och inte alls lika moget som han gjorde förra säsongen och i början av denna.

Jag kan hålla med om att kolan är ängslig i sitt spel, han avvaktar när han borde kliva på MEN han kliver sällan på när han borde avvakta. Det är mycket viktigare för honom att göra avvägningarna eftersom han är så långsam, ärligt talat så tycker jag att han gör detta bättre och bättre. Sen tacklar han inte sönder några plexiglas men jag tycker iaf den han sänkte Abbot med var trevlig att titta på.

Kolan är (i dom flestas ögon) våran nya RJ eller vår nya Lotvonen. Han som bara ska få skit. Jag tycker att det börjar bli en ganska orättvis bild av honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Eriksson
Olle: är du ny här eller? Folket här inne måste ha någon att gnälla på. Det är så det funkar helt enkelt.
Kommentera

Sv: Anders Eriksson
Olle: Bra skrivet!
Kommentera

Sv: Anders Eriksson
Olle: Bra Olle, dessutom så blir ju inte självförtroendet bättre när han läser här.

Supportrar jaja
Kommentera

Sv: Anders Eriksson
Olle: Nja vi nöjer oss där, själv är jag livrädd när kolan är inne, och tycker han bara har Sonntag efter sig om man skall rangordna.

Sebbe är en landslagsspelare och har varit våran bäste back överlag.

Men vi tycker olika.
Kommentera

Sv: Anders Eriksson
Olle: Tack!
Kommentera

Sv: Anders Eriksson
Olle: Helt rätt!
Kommentera