1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582007 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1313000

Sv: Anders Eriksson
RTS: Jag har inget emot att du inte håller med mig, jag försöker bara ge dig min bild av frågan ur en synvinkel som jag inte alls delar med dig. Det är lätt att tycka om sebbes hockey. Det är lätt eftersom han är en egen produkt, han är ung och han är offensiv. Vem kan ogilla en offensiv back som åker genom mittzon närhelst han vill liksom?

Jag säger inte att du är "hemmablind" kanske bara att du, liksom jag, väljer att blunda för vissa faktum ibland. Landslagsback, ja visst men med handen på hjärtat så tror jag att han måste spela upp sig rejält innan han får en chans till. Han gjorde det inte nämnvärt bra i blågult och han gör det inte strålande nu heller. Det är helt ok att han har 12 poäng på 24 matcher men det är inte coolt att våran bäst producerande back har minusstatistik. Jag bryr mig inte om han gör 50 poäng i år så länge han är inne på fler bakåt än framåt, speciellt inte när det ser ut som det gjort dom senaste matcherna.

Jag gillar sebbe skarpt och jag tror inte att det krävs mer än en knäpp på näsan eller en utskällning för att han ska börja spela bra hockey igen. Han lever på farten och spelsinnet och tack vare såna saker som att han kan transportera puck genom mittzon på egen hand så tror jag också att han blir alldeles för övermodig i egen zon och i uppspelen. Han tror lite att han kan göra vad han vill...åtminstone har det sett ut så på slutet.
Kommentera