1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582095 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1313114

Sv: Anders Eriksson
Herregud, Anders Eriksson, gick det inte att hitta nåt bättre, bland det långsammaste jag sett på skridskor, blir nåt för "hungriga unga 08-or" i SSK, DIF, AIK att åka ifrån, han har väl gjort sitt för en evighet sen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Eriksson
tik02: Även om jag är medveten om att Anders Eriksson kanske inte blir en drömvärvning så tycker jag det är bra att vi tar hit honom i två veckor.
Vi får i alla fall med denna rutinerade back mer konkurrens på backsidan. Han spelar mer eller mindre gratis så vi har inget att förlora känns det som.
Skulle det visa sig att han är långt ifrån matchform och inte alls håller måttet så kommer han inte få så mycket matchtid av Perra.
Så ge han i alla fall chansen innan ni kapar han vid fotknälarna och lämna sandlådenivån.
Däremot finns det andra i laget som bär skyhöga löner o knappt visat nåt. Speciellt en VISS spelare som skulle bli härförare men hittills knappt visat ett dyft. Skulle nån KHL-klubb visa intresse för han så hoppas jag TIK verkligen gör sig av med honom för att förhoppningsvis få in en annan spelare(troligtvis billigare o en med tempo och attityd).
Kommentera

Sv: Anders Eriksson
tik02: Är dina föräldrar stolta över dig?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Anders Eriksson
tik02:
Å herregud!!!!!
Kommentera

Sv: Anders Eriksson
tik02: Timrå hittade inte Eriksson utan Eriksson (hans agent iaf) hittade Timrå. Det är en mycket bra deal för bägge parter.
Kommentera