1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1315312

Sv: Timrå IK - HV 71 2010-12-02
En elitklubb av Timrås storlek måste ha en stark ledarperson, väldigt stark som driver föreningen med en obändlig vilja och är oerhört övertygande. Vi har Tomas Johansson som är väldigt stark, men var är hans vision ? De gånger han uttalar sig är när det är för dyrt, det går inte, vi har inte råd, lönenivån måste ner. Det kanske är så att han har rätt och då är det väl som så att en nedflyttning är det som skall till. Eller......
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV 71 2010-12-02
Ibland är det bra att jobba i stället för att se ännu en förnedring på hemmaplan. Varför ser det ut på detta sätt i varje hemmamatch för det gör det ju. Varför tas det inte mer initiativ i hemmamatcherna? Vart är den berömda farten vi hade för 3-4 år sedan? Man funderar o funderar o kommer fram till samma läktarcoachsvar igen o igen:

1. För dåligt tränade - det måste dom vara
2. Orkar dom inte föra spelet på hemmaplan - därav bra bortaspel?
3. Vad är spelidén hemma? Finns det nån? Begränsad av lagets grundfysik o kvalitet.
4. Ledarskapet hos P o C - får dom med sig hela laget?
5. Kvalitet på spelare, träningar
6. Vilka krav ställs på spelarna.
7. Hur arbetar styrelsen? Uppföljning av resultat, lagbyggnad och hur bedöms sportchefens, tränarnas och spelares ansvar mot publik o sponsorer.

Jag skulle vilja se ett extra årsmöte omgående där medlemmarna får ställa föreningen mot väggen.
Visst vi har vunnit många bortamatcher mot för året före MEN varumärket Timrå IK devalveras i rasande fart på hemmaplan. Vi ser nu vikande publiksiffror för alla lag i ES och vill man hålla en publiknivå på acceptabel nivå som ska stärka ekonomin då får det inte se ut på detta vis i hemmamatch på hemmamatch. Enkel matematik. Jag vet så många som inte längre orkar betala in sig för bli förnedrade gång på gång. Här har alla inom Timrå IK s organisation från TJ till bänkspelarna ett ansvar som de verkar rycka på axlarna åt med några undantag.
Återkommande år från år är skadeproblematiken och jag är rätt säker på att den delvis beror på dåligt grundtränade spelare - hur kan det få fortgå isf.
Jag kräver att välbetalda spelare alltid kommer väl förberedda till säsong.
man kan ju undra varför MPS, Lander o Pärra kört annan grundträning med egna fystränare? Jag börjar mer och mer att köpa Boorkens o Vikegårds resonemang:
Det behövs krafttag och ett nytänkande inom Timrå IK!! NU!!
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2010-12-02
Sjukt. Spelarna borde tacka nej till lön denna kväll. Det är fan ett hån mot oss som ÄLSKAR Timrå IK och ishockey.

Ta ut packet i skogen, och låt dom bo i bivack och koka huggormar tills man fattar hur lyxigt det kan vara att slita häcken av sig på isen varenda sekund under en jävla hockeymatch.

Jag har en polare som blev rånad i sin guldbutik i kväll. Ett företag han byggt upp och lever för. Enligt rykten skrek han ungefär så här till de hotande rånarna:

- Men skjut då förhelvete! Innan han började slåss för sitt livsverk.

I kväll känner jag mig rånad på mitt timråhjärta:(
Kommentera