1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581625 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1317028

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2010-12-04
Herminator:"Dä läser något i kvällstidningarna kopplar ihop med något de hört på annat håll. Sedan njuter de av att sedan fomulera detta skitprat/tänk i skriftlig forrm."

Finns personer som gör exakt detta på det här forumet också.


Olle: Hade Perra velat hålla media utanför så hade han bänkat Corso och sedan tagit det i omklädningsrummet, det han gjorde nu är betydligt värre än att en spelare säger att tränaren borde bänka spelare som inte presterar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2010-12-04
KniveN: Man kan inte åka runt på isen och stjäla istid från sina lagkompisar och skita i tränarens ord, sporten fungerar inte så.

Varför kan man inte slänga ut en lipsill när man får nog? Som Corso gått an i media på senaste tiden så borde väl inte han vara rädd för att skämma ut sig?

Att TRÄNAREN slänger ut en SPELARE är INTE värre än att en SPELARE går ut och säger hur TRÄNAREN bör TRÄNA sitt lag. Tränaren har rätt att slänga ut vilken spelare han vill, när han vill. En spelare som lägger sig i det taktiska upplägget implicerar att han vet bättre än både tränare och medspelare och det är enormt arrogant. Du verkar tro att spelare och tränare har ungefär samma status?

Hela grejen är ju en typisk angelägenhet som man tar INTERNT. Jag tycker att Perra sköter detta på ett snyggt sätt och håller sig kort medan Corso även EFTER incidenten går ut och bitchar i media som en kärring. Han verkar helt enkelt inte förstå hur befälskedjan går eller hur man hanterar media. Det är aldrig värre än att man kan säga "ingen kommentar" eller "det där sköter vi internt". Det är Corso som har stakat ut den här vägen, inte Perra.
Kommentera