1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1317033

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2010-12-04
KniveN: Man kan inte åka runt på isen och stjäla istid från sina lagkompisar och skita i tränarens ord, sporten fungerar inte så.

Varför kan man inte slänga ut en lipsill när man får nog? Som Corso gått an i media på senaste tiden så borde väl inte han vara rädd för att skämma ut sig?

Att TRÄNAREN slänger ut en SPELARE är INTE värre än att en SPELARE går ut och säger hur TRÄNAREN bör TRÄNA sitt lag. Tränaren har rätt att slänga ut vilken spelare han vill, när han vill. En spelare som lägger sig i det taktiska upplägget implicerar att han vet bättre än både tränare och medspelare och det är enormt arrogant. Du verkar tro att spelare och tränare har ungefär samma status?

Hela grejen är ju en typisk angelägenhet som man tar INTERNT. Jag tycker att Perra sköter detta på ett snyggt sätt och håller sig kort medan Corso även EFTER incidenten går ut och bitchar i media som en kärring. Han verkar helt enkelt inte förstå hur befälskedjan går eller hur man hanterar media. Det är aldrig värre än att man kan säga "ingen kommentar" eller "det där sköter vi internt". Det är Corso som har stakat ut den här vägen, inte Perra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2010-12-04
Olle: Det jag menar är att om han vill hålla det internt (vilket du verkar hylla över allt annat) så hade han låtit Corso sitta kvar på bänken och tagit det i pausen med honom, då hade han förmodligen kunnat ge en bättre förklaring till Corso vilket hade varit mycket bättre jämfört mot hur det är nu när han knappt verkar veta varför Perra lackade. Det han gjorde nu är så långt ifrån internt man kan komma och bara för att han säger "ingen kommentar" efter så blir det inte internt.
Pratar inte om att det var rätt eller fel att bänka honom eftersom jag har långt ifrån all information om vad som har hänt men det verkar du ha...
Ska bli kul att se hur många spelare som ska bli bänkade enligt dig, för det är inte direkt vanligt att spelarna säger "ingen kommentar" när dom får frågor som tex "hur ska ni vända på det här" eller "vad tycker du att ni ska göra i sista perioden"
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2010-12-04
Olle: Bra skrivet. Dessutom: att Perra gjorde det just när han gjorde det, dvs med en minut kvar av perioden och med 'TV som filmar' var knappast en slump. Han har nog hanterat grupper och individer förut, och vet vilka situationer som kräver avskilda reprimander kontra öppna markeringar.

Fantastiskt i a f att Corso fortsätter sin offentliga ventilering. Jag har väldigt svårt att se att han kommer att stanna månaden ut.
Kommentera