1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581625 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1317048

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2010-12-04
Olle: Det jag menar är att om han vill hålla det internt (vilket du verkar hylla över allt annat) så hade han låtit Corso sitta kvar på bänken och tagit det i pausen med honom, då hade han förmodligen kunnat ge en bättre förklaring till Corso vilket hade varit mycket bättre jämfört mot hur det är nu när han knappt verkar veta varför Perra lackade. Det han gjorde nu är så långt ifrån internt man kan komma och bara för att han säger "ingen kommentar" efter så blir det inte internt.
Pratar inte om att det var rätt eller fel att bänka honom eftersom jag har långt ifrån all information om vad som har hänt men det verkar du ha...
Ska bli kul att se hur många spelare som ska bli bänkade enligt dig, för det är inte direkt vanligt att spelarna säger "ingen kommentar" när dom får frågor som tex "hur ska ni vända på det här" eller "vad tycker du att ni ska göra i sista perioden"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2010-12-04
KniveN: Jag tror som ÖN att det här inte var något som bara blossade upp under match utan att det har pågått ett tag. Corsos all uttalanden i media skulle ju kunna styrka detta också.

Corso behöver inte få någon förklaring av Perra. Om Perra säger att Corso ska sätta sig på bänken så åker Corso och sätter sig på bänken. Punkt. Om Corso inte gillar det upplägget så kan han ta ett vanligt kneg och spela korphockey på sidanom. Där får man göra lite som man vill.

Periodsnack var inte riktigt vad jag menade. I min bok så ska det till ganska mycket för att man ska bli bänkad över ett uttalande. Jag anser att Corso har kommit med sånna exempel vid ett flertal unika tillfällen i år.
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2010-12-04
KniveN: Corso öppnade lite för det där i och med hans uttalanden i media. Det går att tolka hans utspel i media på olika sätt. Såhär i efterhand är det lätt och tro att detta pågått en tid och när Corso gav Perra chansen så gav han igen med all den kraft han kunde.

Jag tror helt enkelt att spelare som Corso aldrig någonsin får någon plats i Perras bok. Rätt eller fel? Jag är inte säker.
Kommentera