1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1324137

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2010-12-26
sarg ut: Till alla som vill klaga på matchen igår så tycker jag ni kan ta och stoppa era dumma ord nånstans mörkt.
Killarna kämpade svinbra. Första perioden gav prov på riktigt fint passningsspel och tempo. Första målet som föll åtta sekunder innan andra periodens slut ska inte lastas Ptikämäki på nåt sätt. Han täckte av skott och följde med blixtsnabbt på passningen. Tyvärr gled den retsamt in ändå.
I tredje återföll de lite till att gröta i sarghörnen och det var dåligt med passningsmöjligheter framför mål.

Men på det hela taget en väl utförd match och mest slumpar som avgjorde i en tredjeperiod som till stor del bestod av hawaii. Timrå spelade BRA! Sen att två spelare (Anton Axelsson och Antti Halonen) fick lämna avbytarbänken med benskador är inget ni tar hänsyn till eller?

Så om du inte var på matchen eller såg den med egna ögon ska du bara hålla käft. Jag blir innerligt sur på folk som bara ska häva ur sig sina sk profetiska ord på vad som ska frälsa vårt lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2010-12-26
pettsson: ja . de var en halvskaplig match . mot ett ganska lojt lhc . men de är liksom inte läge för hedrande förluster nu . en hedrande förlust ger 0 poäng . och de är poäng som vi behöver . inget annat
Kommentera

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2010-12-26
pettsson: Jag kommenterade inte machen utan framtiden för Timrå IK o jag tänker inte hålla käft!!
Kommentera

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2010-12-26
pettsson: Det är ju just det som är problemet. Vi spelade stundtals mycket bra t o m, men trots det så räckte det inte och det mot ett lag som inte behövde förta sig nämnvärt. Sen är det väldigt svårt att vinna om man inte tar kampen på rätt ställe, dvs framför de bägge målen.
Kommentera

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2010-12-26
pettsson: Vissa delar av det som skrevs kan du inte påstå är oriktiga , eller ???
Du snackar om matchen , sarg ut talar om organisationen , två olika saker.
Att ta in en fystränare som kör individuellt är ett måste. Jag skrev redan i somras att Tord Johansson inte var den bästa när det gäller fysträning utan då skrev jag att TIK skulle titta på vad Pelle Ljungström har gjort för Giffarna.
Pelle kollar upp vad enskild spelare brukar ha för problem under en säsong och sedan lägger han en träning som passar just för honom så att inte problemet uppstår igen , enkelt eller hur. Tror att Pelle skulle passa in i TIK.
När det gäller att vara förhandlings lama så tar då TIK första platsen i alla fall .
Nu behövs det verkligen nya spelare både backar och forwards och inte en matchotränad Sonnenberg utan spelare som varit på G en längre tid.
Kommentera