1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1325001

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
Med tanke på dom värdelösa förutsättningarna gör vi en klart bra match ikväll. Framtill 2-0. Det hade faktiskt kunnat gå det här hur konstigt det än låter. Chanser fanns och viljan var där. Men med facit i hand räcker vi inte till på långa vägar ändå. Det är det som är så fantastiskt. Men att det blev torsk ikväll kändes ju inte som en outsider direkt. Sällan har väl förutsättningarna varit så här dåliga och sällan har väl självförtroendet varit så lågt som när den äckligaste idioten av dem alla, Sanny, satt tvåan. Men det som gör ondast är nog alla dessa minuter i 5 mot 3 utan utdelning.

Nu måste Corso-affären lösas, senast i morgon. Det vi skulle behöva är en målvakt, en back och ett par forwards. Självklart förstår jag att det är totalt omöjligt.

Hur som helst ska det bli riktigt intressant och spännande att se vilka spelare som TJ har i kikaren och vilken klass det är på dem. Om det är spelare som Sonnie och Hannula som är på tapeten så att säga. Nu gäller det att locka hit minst en riktigt bra spelare. Det är dags att besluten som fattas blir bra nu. Det känns även som det är dags för doktor Perra att få till nån form av spel också. Han får ju inte ut något spel alls i stort sett. Och när lossnar det för förstacentern? Aldrig? Finns det en morgondag över huvud taget? Vågar vi tro på det här, ändå?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
Skarin:
"Med tanke på dom värdelösa förutsättningarna gör vi en klart bra match ikväll. Framtill 2-0. Det hade faktiskt kunnat gå det här hur konstigt det än låter. Chanser fanns och viljan var där. Men med facit i hand räcker vi inte till på långa vägar ändå."

Bra inlägg, du har fångat mina känslor också!
Mot Frölunda skulle vi behöva få första målet/målen!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
Skarin: Jajjamen! Exakt vad jag också skrev med lite sämre formulering för 58 minuter sedan! Alltså är det helt rätt :-)
Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
Skarin: Bra inlägg,men var har du emot Sanny.Tyckte det var en bra kille och spelare,men du kanske vet nåt som inte jag vet
Kommentera