1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582743 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1334816

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-01-15
Positiva omdömen: Pikkarainen ÄR sheriff, Röymark flög fram, Lundmark glimtade till, Svensson mycket bra(!), Hirschovits ännu bättre(!).

Gud håller på HV.

Vilken djävulskt tung förlust.

Vi har ett par VIKTIGA matcher nästa vecka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-01-15
Alla vet vid det här laget att det måste gå till som i 3e perioden idag. Rakt och enkelt och framförallt med fart. Passen ska komma på dem som har fart framåt, och det ska finnas minst två alternativ, dvs alla måste åka skridskor. Alternativet är att dumpa och kriga fast, men det förutsätter likafullt att fore-checkaren inte behöver sakta av utan har chans att bli först på pucken. Den som konsekvent förhindrar detta spel är Hirso. Han sänker tempo, måste till alla pris göra en eller två motståndare innan han ska lägga det svåraste passet. Visst, ofta sitter det passet, men då har den andra forwarden fått vända upp i båge, motståndarna hunnit ikapp och momentum är förlorat. Den som följer Hirso ser oxå hur han lägger av helt vid varje misslyckande, hänger med huvet istället för att jobba ikapp och kriga. Med alla sina spelminuter är han naturligtvis inblandad i många bra situationer, vilket kan lura en, men man blir uppriktigt förbannad på karln match efter match.

Använd han som pucktransport för att etablera pp och lägga straffar. Bänka honom i övrigt. Tills han vaknar. ..fast det har man inte resurser till...
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-01-15
Ambroo:

Tre lätta för er på Torsdag,då kommer ett Brynäs som blivit ryggdunkade efter att ha slagit serietvåan.

Grattis.
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-01-15

Ambroo: Jag håller méééé..... Tycker vi kan lägga dit Hallin också. Han har hjärta för TIK och gör det bra också.

Bottennappet var inte ikväll utan i torsdags mot Assyriska. Att vi förlorade där kommer jag aldrig att förlåta. Men det är sant som du säger. Nästa vecka har vi två matcher som kan komma att betyda i princip allt egentligen. Förhoppningsvis får vi Timos ersättare till dess. Vi behöver förstärkning.

Vad G Karlsson gör på en hockeyplan har jag aldrig riktigt förstått. Han gör ingen nytta alls och betyder ingenting. Han kanske är bra i bp några gånger, vad vet jag.

Verkar som det mesta är sagt om Kolsson ser jag. Jag hoppas han skäms!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-01-15
Ambroo: Aldrig har väl ett 2-2 mål varit så rättvist! F.ö är jag besviken vi skulle ha vunnit den här matchen. Pikka var kung o Dalroth var väldigt bra.
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-01-15
Ambroo: kanske dags att korsfästa gud med?? Går ju fortare nu med spikpistol o allt + impregnerat virke som håller längre
Kommentera