1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581066 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1335134

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-01-15
The Fat Bastard: Sedan vill jag som brukligt på söndagarna be alla i gästboken om ursäkt för mina fylleinlägg under helgen. Jag mår så jävla tjyvens idag och jag har bara Timrå IK att skylla det på.

Och nej, all hjälp undanbedes vänligen men bestämt, jag klarar mig själv här i hockeylivet, precis som Conny!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-01-15
Johnny Hazard: Johnny och Conny...fan, det luktar gammfylla bara man säger det.....
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-01-15
Johnny Hazard: Vare sig Hirso eller Pikken har levt upp till de förväntningar den mest modeste kan ha haft inför säsongen. Punkt.
Hirso må ha spottat upp sig en del på slutet, och hans kreativa egenskaper sticka ut (jättesvårt, i det här stjärngänget) - men herregud. Karln har ju lika mycket sisu som Niklas Anger.
Nu får vi dras med och sätta vårt hopp till hans 'handleder' resten av den här säsongen, men får han vara kvar även nästa blir jag jävligt besviken. Då ä r det verkligen totalt kompetensbefriat i de styrandes skara.

Pikken lever upp till förväntningarna vad gäller tacklande och in-your-face-grejer, men är en besvikelse framåt. Han har gjort lika många mål som Röymark, men jag anser att den senare gjort betydligt mer och bättre saker för att få sina mål än Pikken. Men, visst. Da Pikks fulheter behövs i ett lag. Vore vi ett HV som kunde köra honom i en pain-in-the-ass-kedja vore han kanon. Som sniper i en första PP-uppställning? Sure, balubas. Det går ju alldeles lysande.

Nej, lite jävla nivå får vi allt ha på våra toppspelare. Förstakedjan ska vara ett starkt offensivt vapen. PP måste fungera. I år har vi inte detta. För att nämnda två herrar ska få mitt hjärta att tina upp kommer det att behövas en monsteravslutning på säsongen för dom, med start på torsdag. Att vara kreativ men ändå bara bidra till ett mål i arslet är möjligen ett fall framåt för Hirso, men det är då fan inte över mållinjen för 'godkänt' i min bok.
Kommentera