1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581017 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1336812

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20
Knylan:
Nja, är väl helt upp till var och en hur högt man vill lyfta ljusår.
Låt oss börja

Har ni en klackledare som är sjukt viktigt?
Har ni några vettiga ramsor som inte bygger på trumman och där ni faktiskt har en sång?
Har ni någon tifogrupp? Ni är inte i närheten av LJ-Tifo som överlägset har skapat flest tifon i elitserien i år.
Hur många medlemmar har ni i er supportergrupp? Tror inte ni är i närheten av vad LJ har i år.
Hur många supporterresor snittar ni per år? 2st? Båda till övik?

www.youtube.com/watch?v=Mhb27Vf_BmE&feature=related

Se och lär.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20
Lucasborg: Det var väl inte direkt så att nackhåren reste sig när jag såg det där filmklippet.

Osynkad klack och lite flaggviftande. Nä, det känns inte som någon behöver vara imponerad över det s.k. tifot.

Nästan pinsamt.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20

Lucasborg: Ja, du. Vad ska man säga? Det där ser ju ut precis som det gör i Timrå också. Läktaren fylld, till 80% av folk som inte har råd med sittplats och i mitten står en kärna som utgör en "klack".

Klackledare: Nej, vi har inte haft en klackledare sedan 90-talet. Vi har klarat oss hyfsat utan ändå. Även om jag ska medge att det behövts ibland. Dock har läktarens utseende och framförallt lutning gjort att det blivit svårt att ha en klackledare.

Det här med sång orkar jag faktiskt inte ta. Här är båda klackarna lika usla. Ni kör på något hopkok med gamla Djurgårdsramsor och vi har inte förnyat oss sen 1997.

Tifogrupp finns, dock ingen hemsida, vilket i er värld innebär att vi saknar tifogrupp. På den här fronten var det, precis som i resterande del av landet, mer aktivitet för ett antal år sedan. Ni gör det bra om det nu är så att ni fortfarande är aktiva, men det får ni nog tacka den medelålder ni har. Gymnasieungdom har massor av tid.

Timrå IK Supporterklubb brukar väl i genomsnitt ha 600-700 medlemmar kan jag tänka mig. Det har varit så de senaste 10-15 åren åtminstone med några säsonger där det varit över 1000 medlemmar. Hur många det är i år vet bara styrelsen i Supporterklubben. Det vore synd att kalla hockeysveriges äldsta supporterklubb för "supportergrupp" förresten. Timrå IK Supporterklubb fyller 50 år nästa år. Då förväntar jag mig att du gratulerar oss. På samma sätt som vi kan gratulera er på Lumberjacks (!) femårsjubileum om några år.

Snittet på bortaresor? Bra fråga. Antalet resor har minskat nu de senaste säsongerna, det tror jag nog. Här har det verkligen blivit en försämring överallt. Det beror givetvis väldigt mycket på PPV. Det är synd, men så är det.

Låst ämne

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20
Lucasborg: Hahaha...ja shit vad imponerad jag blev. Ett tips i all välmening; bara för att ni har Italienska flaggan innebär det inte per automatik imponerande läktarkultur. För det har ni inte. Men det har å andra sidan inte vi heller f.n. Så en vunnen läktarmatch i morgon över oss är kanske inte så mycket att yvas över....
Låst ämne