1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581013 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1336833

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20

Lucasborg: Ja, du. Vad ska man säga? Det där ser ju ut precis som det gör i Timrå också. Läktaren fylld, till 80% av folk som inte har råd med sittplats och i mitten står en kärna som utgör en "klack".

Klackledare: Nej, vi har inte haft en klackledare sedan 90-talet. Vi har klarat oss hyfsat utan ändå. Även om jag ska medge att det behövts ibland. Dock har läktarens utseende och framförallt lutning gjort att det blivit svårt att ha en klackledare.

Det här med sång orkar jag faktiskt inte ta. Här är båda klackarna lika usla. Ni kör på något hopkok med gamla Djurgårdsramsor och vi har inte förnyat oss sen 1997.

Tifogrupp finns, dock ingen hemsida, vilket i er värld innebär att vi saknar tifogrupp. På den här fronten var det, precis som i resterande del av landet, mer aktivitet för ett antal år sedan. Ni gör det bra om det nu är så att ni fortfarande är aktiva, men det får ni nog tacka den medelålder ni har. Gymnasieungdom har massor av tid.

Timrå IK Supporterklubb brukar väl i genomsnitt ha 600-700 medlemmar kan jag tänka mig. Det har varit så de senaste 10-15 åren åtminstone med några säsonger där det varit över 1000 medlemmar. Hur många det är i år vet bara styrelsen i Supporterklubben. Det vore synd att kalla hockeysveriges äldsta supporterklubb för "supportergrupp" förresten. Timrå IK Supporterklubb fyller 50 år nästa år. Då förväntar jag mig att du gratulerar oss. På samma sätt som vi kan gratulera er på Lumberjacks (!) femårsjubileum om några år.

Snittet på bortaresor? Bra fråga. Antalet resor har minskat nu de senaste säsongerna, det tror jag nog. Här har det verkligen blivit en försämring överallt. Det beror givetvis väldigt mycket på PPV. Det är synd, men så är det.

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20
Knylan:

Klarat er hyffsat utan klackledare? Jo tjena. Såg er match mot HV71 senast och jag har inte hört sämre tryck i en elitserie arena. Angående lutningen har du helt fel, det är kanon att ha en läktare som lutar mycket. Killen på räcket får bra kontakt med klacken.

Nä, jag förstår att du inte orkar ta en diskussion du inte kan vinna. Vi har bytt trumma och trummar i princip inte någonting alls, vi kör på långa sånger och lite trumslagande.

Du fortsätter att prata om förr i tiden. Det är väl nutid vi pratar om?
Angående åldrarna i tifogruppen ska du inte yttra dig ett, alla i tifogruppen arbetar och är över 20 år.

Bara att gratulera, men jag vill minnas att ni har något erbjudande som gör att ni sniker in förbannat mycket medlemmar i "klubben", eller hur?

Jepp, det har minskat precis som allt annat. Allt var bättre förr eller hur?
PPV? De med soc-bidrag har väl inte råd att se på PPV.


Nu har du ju kommit fram till att ni har varken tifogrupp, klackledare, sånger eller bortaresor. Är Timrå verkligen påväg riktigt djupt ner i skiten? Inga pengar, fans eller arena?
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20
Knylan: Sicket tålamod du har, är du pedagog till vardags?
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20
Knylan:

Stort av dig att lägga ner energi på att svara uppriktigt och seriöst på frågorna.
Låst ämne