1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577894 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1336845

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20
Knylan:

Klarat er hyffsat utan klackledare? Jo tjena. Såg er match mot HV71 senast och jag har inte hört sämre tryck i en elitserie arena. Angående lutningen har du helt fel, det är kanon att ha en läktare som lutar mycket. Killen på räcket får bra kontakt med klacken.

Nä, jag förstår att du inte orkar ta en diskussion du inte kan vinna. Vi har bytt trumma och trummar i princip inte någonting alls, vi kör på långa sånger och lite trumslagande.

Du fortsätter att prata om förr i tiden. Det är väl nutid vi pratar om?
Angående åldrarna i tifogruppen ska du inte yttra dig ett, alla i tifogruppen arbetar och är över 20 år.

Bara att gratulera, men jag vill minnas att ni har något erbjudande som gör att ni sniker in förbannat mycket medlemmar i "klubben", eller hur?

Jepp, det har minskat precis som allt annat. Allt var bättre förr eller hur?
PPV? De med soc-bidrag har väl inte råd att se på PPV.


Nu har du ju kommit fram till att ni har varken tifogrupp, klackledare, sånger eller bortaresor. Är Timrå verkligen påväg riktigt djupt ner i skiten? Inga pengar, fans eller arena?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20

Lucasborg: Det är lite roligt det här. Jag kan svara med en ny långkörare:

Ni överskattar vikten av klackledare enormt. Snackar vi Råsunda och klackar med 5000 pers så behövs det någon som kan styra upp allt. Men herregud, nu pratar vi landsortsklackar på ett hundratal, bra dagar ett par hundra. Står det någon nere vid sargen i vår hall så hörs han inte längst upp. Läktarens form gör att vi får en väldigt avlång klack. Lutningen i Eon är fenomenal. Det finns enligt mig ingen bättre arena om man går efter själva hockeyupplevelsen. Sen är den spartanskt tilltagen i övrigt. Inget snack. Men det skulle ju inte försämras med en klackledare, det är sant.

Är det något ni skulle behöva göra istället för att sitta och runka i er egen självgodhet så är det just att trumma mer. Det får med resten av arenan och det är ju det ni behöver. Ni behöver inte "långa sånger", sånt kan man syssla med om man har flera tusen som sjunger med, ni behöver ju få med "hela hallen" för fan. Det är ju det stora problemet ni har, mycket beroende på att er arena har dålig akustik. Vi, däremot, kunde använda oss av trumman mer sparsamt.

Jag väger in dåtid eftersom det på ett eller annat sätt är relevant i diskussionen, precis som ni alltid gafflar om era två SM-guld varje gång ni missar slutspel. Det är bara att gratulera om det är så att medlemmarna i er tifogrupp både fyllt 20 och fått jobb. Det är inte så lätt i dessa dagar. Att få jobb alltså, inte att fylla 20 år. Som sagt, är det så att ni är aktiva på annat sätt än att dela ut plastflaggor så är det hatten av som gäller. Själv så är jag inte aktiv inom tifoverksamheten i Timrå längre så jag har rätt dålig koll på vad som sker.

Har vi något erbjudande där vi "sniker in medlemmar i 'klubben'"? Medlemsskap kostar 100 kronor. Det skulle vara det då. 100 kronor är ett bra pris och nästan lite "sniket" om du frågar mig.

Det borde väl gå att se på matcherna även om man får socialbidrag? En Dreambox går väl på 1500 och sedan är det ju i princip klart. Det är klart att även socialbidragstagare ska ha rätt att se på hockey. Eller hur? 

För att bemöta det där med resorna så måste man ju samtidigt bena ut vad som räknas med bortaresa? Menar du när det är en fullstor buss bara? Det åker folk på många av säsongens bortamatcher. Dock inte alltid organiserat.

Timrå IK står lite still i nuläget. Laget får slåss för att ta sig till slutspel varje år. Det är inte vi supportrar nöjda med. Supporterklubbens medlemsantal tror jag ligger ganska jämnt säsong efter säsong så där är det nog inga bekymmer men det finns som sagt tifogrupp och man har alltid representanter på bortamatcherna.

Låst ämne