1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581626 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1338228

Sv: Apropå nånting...
Wayne Gresky: Å andra sidan spelar han med en hockeyinvalid i Tomas Skogs...Sebbe Erixon hade också monsterminus ifjol men var ändå bästa back.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Frella: Bästa back ifjol var väl ändå Caslava?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Frella: Definiera "bästa back". Sebbe har -4 i år och hade -1 förra säsongen. I mina ögon är han inte bästa back ändå. Han är kreativ i offensiven och han har klara brister i defensiven.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Så är jag löjligt less på Perra nu. Ge mig en taktiker i det här läget! Igår med sju min kvar och powerbreak gör han inte ens en ansats till att prata med spelarna utan står och stirrar ner i blocket hela tiden. Clabbe gör samma sak. Ta ut målvakten och försök åtminstone. Någon målskillnad lär vi inte klara oss på ändå.

Läser man sedan ST idag så blir man bara än mer trött. Han låter så uppgiven och bitter så det liknar ingenting. "- Modo hade ett vapen i dag, en spets som var knivskarp. Vi saknade den spetsen. Om vi haft den hade vi haft möjligheten att skapa oss något måls överläge i andra perioden där vi hade ett antal power play."

Nu är det många fler än Perra som ska bära hundhuvudet detta år men vi kan väl åtminstone börja där. Lös Karlsson från Växjös kontrakt och satsa nytt igen eller ta in Boork. Bara man gör nånting. Med Perra är jag övertygad att vi slutar på en hedervärd tredjeplats i KS. Men vi gör iaf plus i bokslutet.

Avslutar med att länka till en fotbollsspelande journalist tankar om gårdagens match.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Frella: Låt storebror hålla på han vet nog allt och har sett mer TIK än vi.
Kommentera