1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1341368

Sv: Frölunda - Timrå IK 2011-01-27
SM-Guld!!1
Nej men, det här var ju trevligt. Kul med en del positiva vibbar. PW i målet förstås, grymt imponerande. Nu har han dock som sagt bara två matcher i elitserien, så vi ska nog inte börja hissa 'nye Anders Lindbäck'-skinnet riktigt än. Men jävligt gött att han kunde ge oss god hjälp att ta tre poäng.

Röymark får vi ändå placera in på 'bra Linkan!'-kontot. (Rolfie har dock tillåtelse att använda 'även en blind höna...'-kontot). Hade Hirsenkeller haft samma bang-for-the-buck-faktor hade han ledat poängligan med 148 poäng.

Pikken kom mer till sin rätt i afton, grinig och hyfsat med offensivt. Tre B:n med guldkant från mig. Lundmark börjar motivera sin plats, även om han har en del att bevisa.
Lander! Härföraren. Utan honom hade vi kammat 0 i afton.

På backsidan ser det mörkare ut. Granath totalt sett bäst. Halonen gnetar på bra.
Fattar dock inte varför Perra tokspelar Jokela. Alla som sett honom vinna en närkamp räcker upp handen.
Sebbe är tyvärr långt ifrån höstformen. Möjligen hämmad av sin backpartner. Oavsett så bör man fundera på hur man ska göra här. Det blir inte riktigt bra.
Skogs syns allt mindre, vilket för honom är ett plus. Ovanligt få 'nu är det dags att åka ner och ställa sig bakom kassen innan jag rensar i blindo'-moment också. Det är bra. De färre offensiva initiativen är dock sämre.
Dalroth såg verkligen ut som en junior i vissa byten.

Osv. Finns mycket man kan skriva, om man är på det humöret. Segern var i a f löjligt snuskviktig. Nu tätnar det till där nere. Hur fan länge har hummel-kringlan tänkt fåna sig? Låt oss hoppas på akut soppatorsk inom kort. Gnaget bör vi knäppa själva, och i övrigt gå minst lika bra som. Dom ska ligga efter oss, allt annat är en skymf mot allt som Hockeygudarna rimligtvis står för.

Två hemmamatcher nu, mot bra lag till råga på allt. Fuck the same. Det är bara att gå in och köra. Låt oss använda deras styrkor emot dom. Vill Timrå kan man kämpa betydligt hårdare än vad dom kommer att kunna mobilisera. Så är det, och så måste det bli. Annars kan dom spegla ikapp med Linkan i solariet.

Kör in i kaklet, Timrå. Gör det ont är det rätt!

Och: hockey är en småmysig sport!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Timrå IK 2011-01-27
Grymt sa grisen.

Kanske blir bra med Jan-E markLund ändå. Mål igen.

Kan vi nu bara få in Sven-E nu oxå innan transferfönstret stänger så kan vi kanske klara oss..
Kommentera

Sv: Frölunda - Timrå IK 2011-01-27
Bragd-Birger:

Lander borde vara given i Tre Kronor.
Kommentera