1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581250 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1341710

Sv: Silly Season 10/11
Poffa: Hushållsekonomin må vara en sak - men vad har egentligen hänt med själva produktionen ute på arenan under de senaste 5 - 8 åren? I stort sett ingenting skulle jag vilja påstå! Det är egentligen helt sjukt att vi som betalar mer än 200 kr för en sittplats ska behöva se reklam för företag på jumbotronen istället för detaljerade repriser av matchsituationer. Målkamerorna måste f ö bli ett helt normalt inslag i reprisbilderna också (både på tv - sändringen och i arenan). I NHL får domarna vid tveksamma situationer förklara domsluten för publiken vilket också bör efterapas omedelbart av elitserien.
Vidare så är kanske inte pausunderhållningen den allra bästa heller.
Rolba i all ära - men det går att göra så mycket mer av den dötid som en paus innebär. Man kan ha aktiviteter på och utanför isen. Att stå och köa för en hamburgare är nostalgiskt, tveklöst - men knappast ekonomiskt försvarbart för Timrå IK. Vill man ta sig en öl i paus gör man det på bästa sätt genom att gå ungefär två minuter innan perioden har slutat (vilket är helt galet). Är man inte bland de första i baren så får man törsta.

OBS!: Poffa - ingen kritik mot dig i mitt inlägg. Däremot finns det en enorm potential ute i arenan som inte tas tillvara överhuvudtaget. Jag har sett 80% av alla hemmamatcher de senaste 8 åren och jag kan inte dra mig till minnes att det skett några större förändringar överhuvudtaget. Detta är dock till lika stor del Hockeyligans fel, som Timrå IK:s fel.

Hockeybussarna är däremot riktigt bra! +1 på dem!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
The Palm: Bra där! I NHL behöver man inte lätta arslet från stolen då det sälj kontinuerligt under matcherna. En arena hade till och med hundkapplöpning i ett plan som de som hade den böjelsen kunde följa på jumbon. Vi ligger ljusår efter. Inte ens stripp...eeeeh....cheerleaders har vi
Kommentera