1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1341720

Sv: Silly Season 10/11
Timrå Icon: Har det gått nån timme?
Jo, det stämmer. Jag har faktiskt haft mailkontakt med Timrå om just detta.
Fast ur ett litet annorlunda perspektiv.
Jag och min son (som är 8 år) ser de flesta matcherna på plats. Han älskar Timrå precis som jag och det är ju fantastiskt roligt att ha en sån trogen följeslagare. Helst skulle jag vilja köpa årskort eftersom jag vet att jag nästan alltid är där. Men detta blir inte en bra ekonomisk affär när jag ska ha med mig min son. Familjebiljetterna som gäller på alla matcher (förutom V-norrland derby och slutspel) gör ju så att jag kan betala för en - och få två platser (men biljetterna är märkta så man kan inte ta med en annan vuxen in på matchen - det ska vara ett barn).
För mig funkar det helt enkelt inte att köpa ett årskort eftersom jag då inte kan ta med mig min son på matcherna. Lösningen skulle vara att köpa två årskort, till fullpris - men det är naturligtvis inte ekonomiskt försvarbart när jag vet att jag får två biljetter till priset av en om jag köper lösbiljetter.

Mitt förslag till Timrå var att man skulle sälja familjeårskort där man betalar lite extra om man vill ha med både derbyt och slutspel, alt option att köpa sina platser för fullt pris vid (eventuellt, får man tyvärr tillägga) slutspel. Jocke Sandström har tagit till sig frågan så vi får se hur det löser sig.

Jag tror också att vi barnfamiljer bränner rätt mycket stålar ute i arenan. Visst - det blir inte speciellt mycket handlat i baren överhuvudtaget - men jädrar vad vi köper hockeykort, Timrå-souvenirer, lotter och fika i övrigt.
Dessutom är Timrås publik någotsånär "barnvänlig". Klacken "hatar" ytterst sparsamt, det blir aldrig slagsmål (utanför isen) och den uppenbart synliga fyllan isoleras till restaurangen och logerna. Några flygande svordomar mot domaren och motspelare tycker jag dock man får ta och det är heller inget som skadar kidsen. Däremot vore det en ren skymf om man inte uppfostrade dem till Timråsupporters. Vilket i förlängningen innebär att man förbereder dem på livets alla motgångar (och i sällsynta fall medgångar).
HOCKEY SKA SES PÅ PLATS!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
The Palm: Håller fullständigt med! Bra det där om familjeårskortet! Ja då man har barn med sig ska det shoppas i pausen. Men det gör jag gärna bara det skapar ett intresse :-). Det skall indoktrineras i tid. Och precis som du säger; det skall ses på plats! Atmosfären i en arena är en speciell känsla!
Kommentera