1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1342654


Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Johnny Rådepp: Välkommen Klingberg. Tror det är rätt spelare i dagens Timrå IK. Vi behöver energispelare som får igång spelare som tydligen inte går igång på vad som helst. Synd bara att det är ytterligare ett superlöfte som lär dra efter den här säsongen, ungefär som PW. Men, jag skiter igentligen i det. Den här säsongen är lite av "räddas det som räddas kan" och då är Klingberg ett mycket bra alternativ.

Samtidigt förstår jag hur illa ställt det är ekonomiskt. Den sista spelaren in är en kille som knappast utmärkt sig i målprotokollet, vi har ett lag som skriker efter målgörare. Önskvärt hade varit en spelare med förmågan att hitta mål. Nu fick vi en spelare som sliter som en gris och skapar positiv energi. En spelare som Sonnenberg ungefär, utan förmågan att måla....

Killen kostar antagligen inga stora pengar heller, det är speltid han är ute efter. Det är antagligen jävligt positivt. Killar som vill vidare i sina karriärer lär äta taggtråd om det skulle behövas.

Till sist: Den där killen, nummer 44, som slog 2 straffar...vad heter han? Han skulle ha varit med hela matchen och inte bara under straffarna. Verkar besitta en hel del kunskaper. Han borde få förtroendet redan från start i nästa match.
Kommentera