1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1343575

Sv: Apropå nånting...
Ambroo: klart du har en poäng men pikkarainen är väl främst värvad för att bidra med energi och skapa utrymme för andra. På den punkten är det tveksamt om han får godkänt. Igår när vi spelade "ödesmatch" så behagade han ju inte att vara synlig öht.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Ang. gårdagen så var det en taktik-förlust från Timrås sida inför torsdagen. Timrå vet själv att dom inte klarar av 4 raka så då fick dom bestämma om dom ville vinna mot SAIK eller Modo. Vilka dom valde kan ni nog fundera ut själva :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: I mina ögon så har Pikkarainen inte kommit till sin rätt efter den avstängning med efterföljande uppläxning han fick av Perra!
Efter den så är han försiktig och, tyvärr, föremål för lite orättvis kritik. Han har ju fått direktiv om vad han får resp. inte får göra och det verkar som dessa direktiv mest fokusera på det si´stnämnda dvs vad han inte får göra. Han blir ju därmed "vingklippt" eftersom hans spelstil är att vara den där hårde, orädde spelaren som banar väg, ger ut tacklingar och gärna lite smällar också när det krävs.
Sen verkar det ju som om han blivit något av domarnas offer efter avstängningarna - behöver bara tacklas så är en utvisning postad med ilpost till sekretariatet.
Färgad? Javisst, men Pikkarainen är den som vi saknat i många år - en som vi älskar för sitt hårda spel men som hatas av motstäåndarna.

Jag gillar honom i alla fall!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle:  Att undvika KS är enda alternativet. Allt nys om att några extramatcher skulle vara bra för ekonomin är ett jävligt farligt och kortsiktigt resonemang. Jag tror nämligen inte vi ännu sett gränsen för hur det här laget kan underprestera och rada upp besvikelser. Timrå IK upplaga 10//11 bajsar på sig mot lag som Växjö och Örebro...kaxiga uppstickare med allt att vinna och inget att förlora. En garanterad penetrering rakt upp i rektum på våra primadonnor...

Redigerad kommentar

Kommentera