1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581443 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1345567

Sv: Modo - Timrå IK 2011-02-03
Johnny Bravo: Ankan, Wikegård och Renberg tyckte alla att Timrå kunde vara enormt nöjda över att 2:a perioden inte var 5 minuter längre för då skulle Modo ha vunnit. Vilket okvalificerat bajsprat, alla 3 perioder är exakt lika långa och Timrås usla spel i 2:a släpper in Modo i matchen. Att dom skulle ha dominerat övriga 40 minuter är ju bara skitsnack.

Modo har Bartecko och Nagy, i övrigt tycker jag man har mycket bra koll på vad de andra gör på isen. Efter ledningsmålet har dom väl ungefär en bra chans att utjämna. Om svartvadet säger att man medvetet sparade energi för att möta Timrå i 2:a så kan ju inte ens dom ha varit speciellt överdrivet självsäkra?

Sen tycker jag att du har helt fel angående Skogs, Granath och Halonen. Den första syns inte längre i sitt agerande på isen, i hans fall är det positivt. Granath och Halonen skulle gå in på 6 backar i vilket ES-lag som helst.

Sorry, ser nu att hela texten är Petterssons ord. Ja vad ska man säga? Han dömer ut 2 av våra 3 bästa backar och har uppenbarligen inte sett mycket Timrå i vinter. Ändå kostar han på sig ett värdelöst blogginlägg i media. Det säger väl det mesta om vad den clownen kan om ishockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå IK 2011-02-03
Olle, Bragd-Briger J Bravo: Tomas Pettersson. Det den gubben skriver kan vi glömma, han verkar inte kunna att dyft om idrott.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå IK 2011-02-03
Olle: Ankan, Wikegård och Renberg är alla hockeyfjollor. I samlingen saknades endast den störste av dem alla Virus "Kräks-på-TIK" Lindberg.
Samtidigt kan jag inte låta bli att njuta av att alla "Experter" räknar ut oss gång på gång. Hoppas att Glenn-bröderna lyssnade så kan lördagskvällen bli lika angenäm.
Överlag är det väl endast L-G Jansson på radiosporten som ser nyktert på Timrås möjligheter. Han tog dessutom, på en lyssnares fråga, ut Lander i sin Elitserie-dröm-femma i går kväll. Då var det nära att en liten stolt glädjetår trillade utför Herminatorns kind. Lander är elektrisk och ett föredöme så ung han är.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå IK 2011-02-03
Olle: Det är faktiskt skrämmande hur lite insyn och koll kvällsdrakarnas tyckare och skribenter de facto har. Fattar dom inte hur klåpiga dom uppfattas, nu när folk faktiskt har internet och möjlighet att själva se i princip all hockey som spelas?
Antingen fattar dom inte själva hur lite koll dom faktiskt har, eller så skiter dom i vilket och bara kör på. 'Äh, dom som köper tidningarna är ändå inga hockeynördar', liksom.

Det är som när Wikegård och gänget sitter och levererar tvärsäkra analyser fem minuter efter en full omgång spelats. Som om dom hunnit uppfatta 5% av vad som ö h t hänt i matcherna?

Nej, mycket skit matas man med. Eller matas och matas, man kan ju välja själv om man ska vara där och gapa. Men patetiskt är det likförbannat.
Kommentera