1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1345576

Sv: Modo - Timrå IK 2011-02-03
Herminator: Att tippa Timrå till kvarlserien tycker jag är en riktig analys. Precis som Rehnberg sa i hockeykväll så är vårt försvarsspel under all kritik. Det kommer bli oerhört jämnt i botten och vi har faktiskt näst sämst förutsättningar poängmässigt och även dålig målskillnad.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå IK 2011-02-03
Bergius: Visst är det så. Gårdagens match räcker inte för att förnuftet i mig skall utropa Timrå till slutspelskandidat. Det är faktiskt tveksamt om jag ens på allvar tror att vi undviker KS. Matchen skänkte dock hopp om att Timrå, i händelse av en monumental uppryckning i spel och stabilitet kan vara med och fajtas kring strecken in i det sista. Helst det övre då naturligtvis.

Men i så fall krävs en spurt som raderar förra årets ur historieböckerna och det finns i dagsläget inte mycket som talar för det. Definitivt inte gårdagskvällen om man säger så, de tre pinnarna till trots.

Däremot är Pettersson underbar när han i sin slutkläm i det närmaste slår fast att Modo är underdogs till guldet. Härligt! Det det kan inte sägas eller skrivas nog ofta, Modo har ALLTID ett lag för SM-guld!!1 Att sen verkligheten behagar driva gäck med dem år efter år är ju näppeligen deras fel.....
Kommentera

Sv: Modo - Timrå IK 2011-02-03
Bergius: Fy fan i i helvete vilken skööön gårdagskväll gott folk. Helt underbart att pissa på Modoliderna i deras egen ryggsäck. Åh vad var det jag sa i radion?Ni tömde väl spargrisarna och gick all-in på Timråseger??? Jag är en man som håller vad jag lovar!!!

Enormt härligt att läsa om Challes bitterhet efter torsken. Den självgode profeten kammade noll.

DET FINNS INGET HJÄRTA I MODO HOCKEY - BARA PENGAR STYR DESS MATCHER!!!

SAMMA DNA - INGET ALIBI - INGA BEVIS.

ÄLSKA TIMRÅ!!!
Kommentera