1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1348786

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2011-02-14
Johnny Bravo: Ja visst är det så. En med sånt brinnande hockeyhjärta som Peter Forsberg bara måste man älska! Annars har man inte förstått sporten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2011-02-14
Timrå Icon: Vad jag finner lite udda i hela historien kring hans pensionering är ju den där golddiggern han har till tjej. Vad gör HON på podiet när han meddelar detta? Varför slutar han med hockey för gott den här gången bara för att HON har samtalat med honom? Det lät på tongången i presskonferensen att hon hade mer än ett finger i spelet. Vadå inte kunna skydda sig själv? Hur bra gjorde han det tidigare i så fall? Karln har ju genomgått 25 operationer i sin karriär.

Visst en av dom största har lagt av men jag kan delvis förstå dom som reagerar med att kalla honom "drama queen" just nu. Han kommer tillbaka, han visar (enligt lagkamraterna) god form och sen beslutar han sig helt plötsligt att sluta, plockar upp sin nya flickvän på podiet och säger att han lovat henne att inte riskera hälsan mer. Jag hade haft större förståelse för ett sånt beslut om han hade haft fru och barn.

Jag tycker att det här beslutet verkar ha tagits lite väl lättvindigt om man betänker hur hans inställning varit tidigare, då han bara haft en fot. Han gav aldrig upp då och han stängde inga dörrar då. Jag tror att många är besvikna eftersom man inte förväntade sig något när han kom tillbaka och spelade halvskadad men nu när han dök upp i världens bästa liga och dessutom höll en hyfsad nivå, då slutar han.

Jag är varken förvånad eller besviken, bara förbluffad. Ytterst märkligt hela grejen...lite som efter Vitryssland.
Kommentera