1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1348799

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2011-02-14
Olle: Du har en el. fler poänger i det du säger.
Välregisserat kanske? I USA kan dom det där.

Fast jag har väl inte funderat mer kring just det.
Jag är mer inne på vilken stor spelare han var o nu är det slut. Bara så där.

Media har ju (läs Wennerholm) stalkat karln i flera år i hysteri.
Knappast Foppas egen tanke men men det är över nu.

Fast Modo har ju en Gyllene sits nu när Näslund o Foppa kan ingå i Organisationen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2011-02-14
Johnny Bravo: När jag såg presskonferensen så tänkte jag faktiskt på om dom hade skrivit ut det där gigantiska färgfotot, av honom och hans första stanley cup, i pr-avdelningens färgskrivare eller om dom haft lite mer tid på sig.

Jag stämmer in i det du säger och Forsberg var en av dom största, däremot så visste ju alla att slutet ändå var relativt nära förestående. Men jag reagerar definitivt över tajmingen och situationen kring det hela, när det väl hände.

När det kommer till Wennerholm och hans sätt att bevaka Forsberg så hoppas jag att den förre förstår att han har gjort mer ont än gott och att han bidragit till att skapa ett löjes skimmer över Forsbergs "pojken och vargen"-comebacker. Att inte ha fått prova isen utan att få förstasiderubriker med fet stil som lyder "COMEBACK", har förmodligen inte hjälpt Foppa.

Ursäkta liknelsen men det kadaver som gamen Wennerholm har smaskat så länge på har nu tynat bort och nu tänker iaf jag börja minnas Forsberg för allt han gjort för svensk hockey, för hockey i allmänhet och för mig i synnerhet. Nu kan man börja minnas honom som den han var, inte som den han på senare år försökte efterlikna.
Kommentera