1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581751 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1350638

Sv: Apropå nånting...
Slå sej för bröstet, världsmästaranda, näää, inte än, det vänder fort när det vänder...Kom igen Timrå!!!

Modo kan fortfarande göra en Timrå ... kom ni i håg i fjol???

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
The Fat Bastard: Att slå sig för bröstet med tanke på Timrås "stabila grundspel" under i princip hela säsongen känns inte rätt. Slutspel tror jag personligen på att vi kan glömma, tycker egentligen inte att vi har nåt där att göra heller.

Klarar vi av att ta ett par segrar till så borde vi i alla fall klara oss från kvalserien. Ingenmansland, det är där vi hamnar med lite råflyt. Men men, pucken är platt och vad vet man egentligen vad som kommer att hända på rinkarna?

Plötsligt så händer det!
Timrå får igång PP:et och vi går ända fram och vi dansar och sjunger och håller varann i hand, ähhhhh jag kryper ner under täcket och rådeppar vidare...

Nattinatti och ha nu en heljävlig arbetsvecka alla!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The Fat Bastard: Ja, precis allt kan hända. Det här känns väldigt ovisst, egentligen.. jag HOPPAS verkligen man tänder till ordentligt mot AIK och SSK. Kom igen Timrå! Inte ska väl AIK få ta 6 raka mot oss? Näe, det är en stor skam om så skulle bli fallet.. nej, nu skall var och en nedkämpas. Endast dödsfall eller fängelsevistelse räknas som godtagbara skäl att inte komma ut på isen och prestrera på 110% av sin förmåga de här återstående matcherna.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The Fat Bastard: Ja , självklart. men man kan inte låta bli att le i mjugg.

Det var inte så längesen det kryllade av modoiter härinne o talade om hur bra dom var både på läktaren o isen före, under o efter matchen mot oss i Eon då dom vann. SM- guld!!11!!!!

Var är dom nu? Jag bara undrar: Var är dom nu?
Vore skönt att få höra av dessa personer hur dom verkligen äger allt!
Kommentera