1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1356644


Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2011-03-03
Vi har elitseriens i särklass sämsta försvarsspel! Det är så dåligt att det inte finns ord att beskriva hur dåligt det är. Försvarsspelet är en skam! Det är därför vi förlorar sådana här matcher. Dessutom gör PW ingen stormatch.

Sedan att spelare som Murley och Lundmark är bland det sämsta jag sett är en annan sak.

Det BLIR kvalserien. Hur kan vissa här inne inte tro något annat?

Det är väl bara att titta på den sista omgången om ni inte förstår.

LHF-Frö. Lulä är ohotad klar som fyra och kan heller inte klättra. Dessutom har dom småskavanker (kommer vila spelare) och en del tunga namn bland skadorna. Ingenting att spela för så att säga.

AIK-M0d0. En ganska så klar etta på förhand. AIK är inte klar för slutspel. M0d0 måste vinna men har en riktigt svag bortastatistik i Sthlm. Men det räcker inte att gå om M0d0. Vi måste gå förbi ett till.

SSK-HV. I nuläget en etta på förhand även om HV kan gå för serieseger. Men jag kan inte se att HV åker till Tälje och tokkör och jobbar ner SSK. Motivation slår klass. HV kan komma att vila spelare och som sagt, hur hårt går dom för serieseger inför ett fullsatt Axa?

TIK-DIF. En ganska så klar etta på förhand. Inte minst eftersom DIF vann ikväll och kan som bäst bli femma. Har alltså ingenting att spela för. Känns som att vissa spelare kommer vila eller åtminstone gå på halvfart och tänka på slutspel.

Det lag som kan rädda oss är alltså HV. Dessutom får inte M0d0 ta tre poäng mot råttorna givetvis.

Sammanfattning:

Vi kommer att få spela kvalserien. Premiärmatch mot, ska vi säga, M0d0. Därefter Växjö borta. Blir det kval talar en hel del för att vi åker ur. Åker vi ur är det adjö hockey-medelpad.

Kommentera

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2011-03-03
Moverare: Inte omöjligt, det kan bli två till redan den här säsongen.
Kommentera

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2011-03-03
Moverare: Absolut, ett halvår till SCA-cupen.
Kommentera