1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1360000

Sv: Silly Season 11/12

Johnny Rocker: Nu är det bara och hoppas att Perra och Clabbes andra säsong som tränare i Timrå IK blir bättre än den första. Även om de inte kan ställas till svars för allt som gått snett under säsongen så finns det en del bitar som jag tycker måste förändras till nästa säsong.

Bl.a. så måste det jobbas på ett grundspel som gör laget mer lyckosam på hemmaplan. Där har det brustit rejält under säsongen och jag vill nog påstå att det skrala hemmafacit till mångt och mycket beror på det.
Jag hoppas också att de har förmågan och kuraget att bänka spelare nästa säsong om det skulle behövas. Linkan har lovat en bredare trupp och då går det inte att skylla på "för få spelare".
Utan att veta för mycket så tycker jag att laget såg slitet ut stora delar av säsongen. Möjligen berodde det på alla skador och ett för hårt matchande av friska spelare. Men jag skulle nog se att det finns en rejäl plan för hur försäsongsträningen läggs upp och genomförs. Alla befintliga spelare skall vara bra tränad.
Vidare så ser jag gärna att Perra jobbar hårt för att bygga en PP och BP-formation som inte bara ser bra ut på papperet, utan fungerar i verkligheten också. Här måste alla inblandade vara ruskigt nogrann för att hitta rätt.
Svaren som Perra fått när han talat med vissa personer i föreningen, som uppenbarligen gjort att han bestämt sig för att stanna, hoppas jag han fått av spelare som Sebbe, PW, Lander (om än tveksamt) och från sportchef Stefan Lindqvist. Hoppas bara Perra fått skriftligt på det Linkan lovat och att dokumentet undertecknats av Thomas Johansson.

Nåja, jag hade nog gärna sett en förändring på tränarsidan. Men nu får Perra chansen att visa mig, och alla andra belackare som trodde på honom när han presenterades som vår huvudtränare, att det var rätt beslut trots allt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
ÖstrandsNisse: Jag tror på Perra som tränare. Grundar detta på att han, under den gångna säsongen, nog haft ett av de mest otacksamma jobben i hela elitserien - bygga en RollsRoyce av material till en Vaz Niva, där det dessutom fattats och försvunnit delar under byggets gång.
Hoppas bara att han får material att jobba med till nästa säsong så kan det nog bli bra.
Sen har, även jag, inget förtroende för Linkan på sin position inom Timrå IK.
Kommentera