1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1364397

Sv: Kvalserien 2011
Uno Gordon: Jonte i all ära, kommer alltid älska honom efter sin tid i Timrå.. Men personligen tycker jag han har passerat bäst före datum, tyvärr men det svider att behöva erkänna det. Siffror som imponerar under Allsvenskan kan man aldrig någonsin bedömma... Se på en sådan som Jesper Samuelsson, producerade bra 2 säsonger i Vita Hästen, i ES? Hade inget att hämta, likaväl i Allsvenskan i dom matcher han spelade för Sundsvall hockey!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvalserien 2011
Mathias: Jag är benägen att hålla med dig till viss del faktiskt. Men att jämföra Jesper Samuelsson med Jonathan Hedström tycker jag ändå är jäkligt skevt. Dels för att Samuelsson aldrig tidigare hade spelat i Elitserien och gick från poängkung i Division 1 till Elitserien rakt av. Att som ung kille göra det steget utan att ha mellanlandat i Allsvenskan är extremt svårt. Du skall vara en exceptionell talang för att klara av detta och knappt ens då funkar det. Det var en missbedömning av ledningen.

Men naturligtvis skall man ta siffror i lägre serier med en nypa salt. Men det finns ändå aspekter jag tycker man skall väga in kring Jonathan. Dels är Challe Berglund borta ur föreningen och dels är Nubben tillbaka i Timrå. Och det var Nubben som tog hit Hedström en gång i tiden och fick honom tillbaka efter den misslyckade sejouren i NHL och Anaheim. För det andra har Hedström ställt sig tveksam till en fortsättning i Asplöven efter denna säsong av det enkla skälet att han inte vill bo i Haparanda och är måttligt road av att pendla 15 mil enkel väg till träningar och matcher. Skälet till att han skrev på för Asplöven var för att han ville hålla igång efter uppbrottet från Kärpät i December. Huset han bor i just nu i Luleå hyr han bara. Han har en boyta på 170kvm.

Familjen trivdes bra i Sundsvall och skulle absolut inte ha någonting emot att flytta tillbaks. Han är dessutom benägen att spela för en spottstyvel av det guldkantade kontrakt han hade sist. Han har känslor för Timrå och fansen och skulle vilja runda av karriären med spela för exempelvis 80-100.000kr/mån resten bonus efter prestation.

Bara Hedström får ha sin familj nära och människor som tror på honom omkring så är det en bra hockeyspelare. Jag tycker Timrå skall titta på en sådan lösning.

Redigerad kommentar

Kommentera