1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581951 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1367754

Sv: Silly Season 11/12
Alltså, jag trot att Timrå gör helrätt med sina unga värvningar, men man skall inte ha för mycket av det...

De måste ha en rutin någonstans också, därför hoppas jag nu att de sista namnen på Backsidan innehåller namn med rutin, de behöver inte vara en jävla poängmaskin, de behöver inte vara Caslava i defensiven, däremot så skall han ha en djävla rutin och en stark lagmoral, för jag tror vi har något bra på gång med ungtupparna, de har all möjlighet att utvecklas till något stort!

Framåt behöver vi 1 - 2 vassa målgörare med ett sinne för nätet blandat med kämpastarka och hungriga unga lirare!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Kostiainen: Om nu robinson är så liten och ofysisk som omdömena gör gällande, då är det ju frågan om vi inte behöver en svindyr Caslava ändå. Robinson lär väl kunna matchas med Halonen, i övrigt så behöver väl precis varenda en av våra övriga backar någon som håller dem i handen?

Granath klarar sig väl hyfsat i defensiven på egen hand men sebbe är ju inte direkt känd för att kunna flytta på spelare framför egen kasse, Högström, Dahlroth och Torp behöver förmodligen en defensiv pjäs som täcker upp för dem.

Jag ser faktiskt inte hur man tänker när det gäller backsidan. Vi hade enorma problem där förra säsongen, nu har vi ett knippe offensiva backar, ett par oprövade juniorer och bara två som kan rankas som defensiva i Halonen och Granath. Nu är det ju lång tid kvar av Silly Season men så där klockrent tycker jag inte att det känns. Ett par av ovanstående backar kommer förmodligen att få rätt sparsamt med istid.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
rutinerat ....
Kommentera