1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1369470

Sv: Silly Season 11/12
Magnus Rövarn : Problemet är att det inte finns så många målvakter på marknaden. Johan Gustafsson har kontrakt med Västerås även över kommande säsong, men kanske kan de brytas om en elitserieklubb kommer in i bilden...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Pätr: Vi supportrar måste ha lite tålamod också. Vi är så jävla nervösa över att värva en bättre begagnad målvakt bara för att han passerat 25. Det är för få nyanser kring snacket om målvakterna. Klart att det är häftigt och läckert med en målvaktstalang som kommer underifrån och blir en sannsaga mellan stolparna. Det är ju en fjäder i hatten för vilken etablerad elitklubb som helst.

Men man är inte slut som målvakt bara för att man har varit skadad eller haft en eller två tunga säsonger bakom sig. Alla människor har någon gång i livet en svacka rimligtvis.

Jag förstår ärligt talat inte varför folk ser ner på Stefan Ridderwall och Jocke Lundström. Är det för att Jocke spelat i Sundsvall Hockey och att Ridderwall dippade i Djurgården?

Jag tycker i sådant fall att det är barnsligt och småaktigt. Ge killarna en chans åtminstone och ta emot dem med öppna armar istället för att dissa allting. Den här utbredda pessimismen kring det mesta gör mig förundrad. Visst kan man ha önskemål om större namn och bättre spelare. Men vi måste vara realistiska också och se till vilket marknadsvärde vi faktiskt har idag som förening. Inte fan är den så rosenskimrande som vissa skribenter vill påskina. Hade vi skrivit 2007 i almanackan hade jag till viss del kunnat förstå missnöjet med att värva ovanstående namn. Men vi är inte i position att kunna välja och vraka längre och frågan är väl om vi någonsin varit det. Bara haft lite högre till tak kanske.

Det måste vi pränta in i skallarna och ta till oss. Låt inte storhetsvansinnet förvrida sinnena på oss fullständigt såsom den gjort på Modoliderna.

Redigerad kommentar

Kommentera