1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582163 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1377776

Sv: Apropå nånting...
Sundsvallstraktens enda seriösa elitlag har ännu en gång vunnit en SM-finalmatch. Det kan lik förbannat gå åt helvete till slut men de gör ett jävla bra jobb Sundsvall Dragons. Till skillnad från skitlag som Timrå IK och GIF Sundsvall som bara får en att må illa. Det är ju ett allmänt känt faktum att ett enda lag från denna trakt har snott hem ett SM-guld medan alla andra har misslyckats. Detta sagt utan att jag är något större basketfan. Men titlar är allt vad som räknas. Timrå IK har inte ens spelat en SM-final. Fan vad jävla patetiskt. Och här sitter whiskeystinna snubbar och hånar MoDo för att de spelade i kvalserien och tjänade lite extrapengar. Say no more...

Timrå IK är mitt lag men vi är sämst så lägg ner snacket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Jag håller med dig att Dragons gör det riktigt bra men, det heter Korgboll på svenska, inte Basket(ball).
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Satsar du på ett nytt - rekord eller?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Det är inte bara titlar som räknas. Vad som räknas är att kunna uppleva total lidelse när det går dåligt och en smula lycka när det går bra. Att kunna läsa sportsidorna med ett leende på läpparna medan man sitter och skiter. Basket? Det är vad som landar i själva klosetten under dig. Vem fan i hela norra Europa bryr sig ens om basket? SM-guld i basket är att likställa med en titel i distriktspingis. Vem fan bryr sig?

Wow Köping Hillbillies tog sm-guld i rullstolsrugy liksom, vem fan sätter en nål på kartan där?

Hur är det egentligen, är du mer basketfan än vad du är modoit? Jag tycker fortfarande att det är oklart...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Ah...trevligt att du förärar HS med ett besök för att återigen dela med dig av din, uppenbarligen, outsinliga mängd galla. Jag hade sånär förträngt din bitterhet. Särskilt relevant finner jag din jämförelse mellan de olika sporterna. Jag menar svensk basket vs svensk hockey.....är basket i Sverige ens värt att betrakta som seriös elitidrott?

Redigerad kommentar

Kommentera