1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1380086

Sv: Silly Season 11/12
Olle: självklart. Man har också en ganska stor lönepost att vifta framför näsan på en offensiv center. Givetvis satsar man på nån bättre.

Men en viss oro finns. Tror nämligen, utan belägg, att centrar i timrås klass (typ kim) gärna gör klart vart dom spelar ganska fort. kvar på marknaden blir då orelistiska värvningar; Immonen, NK & Pk-typer. Sånna spelare som med lätthet får ett penningstint kontrakt österut. spelare som har råd att avvakta ett kontrakt, dom är ändå säkra på att miljonerna rullar in. Det är sånna spelare som timrå har svårt att konkurera om.

Och då står vi där med en Daniel Corso-typ som vår tilltänkta förstecenter och vi får höra att han minnsan var vårt huvudspår hela tiden. Trots att rykten om mer namnkunniga centrar florerat i flera veckor. Skillnaden i år är väl iof att vi redan har fyllt våra icke-eu platser. så det är med viss bävan, eller oro, man följer centerjakten. Det känns som om det inte finns SÅ många centrar för Timrå. Och betänker man att det alltså ska vara en förstecenter som, med tanke på övriga spelare, ska bära hela Timrå IK måste det finnas ännu färre.

I den här situationen känns det ändå mer tryggt att Nubben också är med än om det bara skulle vara Linkan. Jag hoppas dock att Nubben kan ta Kims lönepost sweet talka upp en NK eller PK-typ i brygga och få dom att skriva på för oss. In Nubben I trust.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Kerstin_k: Murleys existens i klubben försvårar ju det hela, ja. Däremot så tror jag att när man börjar komma upp i dom där summorna så finns det en klick spelare som mycket hellre spelare i Sverige än i KHL, en fråga jag ställer mig dagligen är: "Vem fan vill bo i Ryssland?" Det är ett U-land ur väldigt många aspekter och om det inte handlar om fantasilöner så borde vi nog kunna få tag på en bra center.

Angående nubben och lönepost så är mina förhoppningar fortfarande att han ska ta över linkans eftersom den senare är helt överflödig i klubben och bör ha sparkats för länge sedan. Annars håller jag med, det känns betydligt bättre än om linkan själv hade stått inför denna utmaning.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Den här skulle man vilja ersätta Hirso med :)
Kommentera