1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1389610

Sv: Positiva tråden
T T: Jag köper det här med att man är positiv men en grej jag inte får ihop är varför alla kring organisationen säger att det kommer att bli stentufft att möta oss i vinter, ändå finns det ingen expert där ute som ens antyder detsamma?

Det kanske inte riktigt är att ha fötterna på jorden, att totalnegga redan nu men det är ännu mer verklighetsfrämmande att tro att vi blir något köttarlag.

Tränaren säger öppet att vi behöver spets till laget, sportchefen säger att ambitionerna är att SLÅSS om en slutspelsplats, alla experter sågar oss.

Allt tyder på att vi INTE blir världens svåraste lag att möta, däremot kan man ju bara hålla tummarna för att det självförtroende som exempelvis Hagos visar upp när han säger:

"Mycket hänger på inställning och attityd och en sak är säker. Det kommer att bli jävligt jobbigt att besegra Timrå i vinter”

...att det självförtroendet också visar sig på isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Positiva tråden

Olle: Jag kan bara prata för mig själv men när jag ser på laget Linkan satt ihop så för det mina tankar till första halvan av 00-talet då Timrå IK var en riktigt hårt jobbande lag som inte bestod av stjärnor (lirare som Zetterberg var undantaget innan han drog t.ex.)

Nu finns det bra lirare i laget som Pärssinen, Vampola m.fl. tillsammans med hårt jobbande killar som Hallin, Röymark, Önerud m.fl. som om de kommer överrens kommer jobba riktigt hårt för varandra samtidigt som spetsspelarna förhoppningsvis levererar. Glöm inte bort att en kille som Murley kanske kan visa mer än förra säsongen. Jag tycker han visade potential för mer poäng än vad han producerade förra säsongen. (t.ex.)

Med allt detta sagt är det betydligt roligare och skönare för psyket att vara positiv istället för att i förväg tycka att allt är åt helvete. Sedan vad dom där s.k. "experterna" tycker och tänker tycker skiter jag i (dom har aldrig haft koll på Timrå, på gott och ont).

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera