1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1389638

Sv: Positiva tråden

Olle: Det är klart att TIK kommer ha konkurrens, med det sagt har man värvat klart i övrigt och man vet med andra ord exakt hur mycket pengar man har att spendera. Innan det så hade man en forward man inte visste hur mycket han skulle kosta. Förhoppningen nu är att Hertzberg stannar kvar och han lär säkert inte vara jättedyr vilket öppnar upp för en back med rätt bra lön skulle jag tro iaf.

Sedan vilka vi väntar på har jag ingen aning om, den som väntar får se.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Positiva tråden
dr-nix: Det är mycket möjligt att man har en slant över till den här backen. Men sedan anser jag att det finns ett par frågetecken kvar ändå:

1, Hertzberg är här på try-out, håller han inte (eller får ett mycket bättre bud av annan klubb om han visar sig göra succé) då måste vi värva en forward ändå. Vi vet ju hur det gick med Robin Lindqvist och hur det kändes när Frölunda dumpade en sedelbunt i knäet på honom efter att han inlett starkt hos oss.

2, Det är fortfarande tänkbart att klubbar som HV71, Brynäs eller Frölunda har mer pengar att lägga på en förstaback än vad vi har, TROTS att vi har en del undanstoppat. Detta gäller främst om andra backar än Caslava/Strålman är aktuella för spel i ES för när det gäller dessa två så har vi förmodligen ett övertag när det gäller dragkamp med andra klubbar.

Jimmys genomgång av det som finns på marknaden var riktigt stark och den säger lite om rådande klimat för sportcheferna just nu. Ska man göra som Janken och peppa sig med citat från spelare så kan man ju säga att citaten från vår sportchef inte är lika upplyftande:

"just nu för vi inga djupare diskussioner eller förhandlingar med någon." <-- ur hockeyligans artikel som länkades tidigare idag.
Kommentera