1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581983 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1392225

Sv: Silly Season 11/12
Jamen det här är väl jättekul! Alldeles helt fantastiskt underbart, nu får ju vi Jonte igen, haja Jonte!! Alltså Jonte, mannen som fick det fetaste kontraktet i Timrås historia och levererade så dåligt att han snarast borde få tröjan upp- och nervänd i taket, Jonte, mannen vars karriär har gått så totalt i stöpet att det saknar motstycke i svensk modern hockeyhistoria (säg någon annan svensk spelare på VM-nivå som sedan får sparken av 4 klubbar i rad för att hamna i div1?), Jonte, mannen som inför varje säsongsstart har grinat ut om sin tunga livskris men att ”allt känns jättebra nu” för att sedan återigen totalfloppa… Jonte, mannen som nu benådas av en smart satsande klubb som VET vad han EGENTLIGEN kan.

Vinn/Vinn!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
RocknRolf2: Det skulle vara intressant och veta hur mycket det kostade att lösa Hedström från kontraktet med Asplöven. Om jag har förstått det hela riktigt så har man alltså kommit överens med Asplöven om det ekonomiska kring Jonte. Handlar det om en engångssumma på x antal kronor som är oåterkalleligt och förbrukat alldeles oavsett hur det går för Hedström? Innebär det alltså att det, om man väljer att bryta redan i September, kan kosta en rejäl slant ändå? Det enda man slipper är Hedströms monsterlön på 20 brakare i månaden.

Jag har ingen riktig koll på hur det fungerar och skulle tro att det finns massor av olika upplägg kring sånt här. Men får man vara konspiratorisk så skulle jag tro att de 20 som Hedström får är en rätt symbolisk summa i sammanhanget. Och visst, skit i samma (nästan). Så länge som detta I N T E påverkar pengen till vår "försteback" kanske det är värt att chansa. Men då anser jag att det inte ska påverka den slant man har till vår backklippa.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
RocknRolf2: Tråkiga bitter gubbar det finns härinne!
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Och eh ni inser väl att det här naturligtvis kostar betydligt mer än Jontes påstådda 20k i månadslön; resor, bostad, ersättning till Asplöven + alla arbetstimmar som går åt på kansliet. Men det är lugnt, småpotatis liksom. Vi har råd och det är värt det.
Kommentera