1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577887 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1392625

Sv: Apropå nånting...
För övrigt förstår jag inte alla spretande åsikter angående jonte. En succé för honom, i mina ögon, är om han kan gå in på 4 femmor i Timrå IK, sannolikheten för att detta ska hända är inte speciellt hög. Ett troligt scenario är väl att han får åka tillbaka till Asplöven i September.

Vad händer förresten om vi hittar backen innan dess och sedan märker man att Hedström krossar Elitserien? Får vi släppa honom till Luleå då eftersom vi inte har råd att signa honom på ett riktigt kontrakt eller förväntar man sig att han ska spela hos oss på ren och skär tacksamhet?

För inte kan det väl vara så att linkan saknar en plan för det här? Jag menar, det skulle väl vara snopet för honom om han hittar (se "snubblar över") denna back som han har lovat hela silly och sen bli tvungen att signa Hedström också.

Nu gissar jag bara men om Hedström har kontrakt med Timrå på en säsong, förutom att det kan brytas där i September, då måste det innebära att man kommit överens om en lön till honom året ut. Lägg där till att vi knappt har pengar att lägga på backen...kan det vara så att linkan redan övergivit planerna på att hitta denna back?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Det stod i någon tidning att detta med Jontes kontrakt inte skulle påverka budgeten för backvärvningen, varför inte lita på det eller så kan vi jämra oss ett tag till över andra Linkanklassiker. Han är antagligen helt felciterad varenda gång han uttalat sig, eller så är det något som är medvetet. Tycker han kan hålla truten istället, "no comments" är bättre i alla lägen. ;)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jonte har skrivit på för 1år men Timrå kan BRYTA innan sista september - det är det som dom kallar för "try-out".
Kommentera