1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581954 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1392634

Sv: Apropå nånting...
Lemmy & 2244: Jonte spelar väl förmodligen bara till ett "självkostnadspris" fram till den sista September. Om han är kvar efter det så kommer han ju att uppbära någon sorts lön.

Förut hade vi pengar till en back, nu har vi bara pengar till denne herre om "priset är rätt". Kolla vad som finns kvar på marknaden, vilka backar som redan signats av andra klubbar och konstatera att linkan shoppar på Lidl, inte på ICA Gourmet.

Vi kan glömma stjärnbacken i år. Jontes kontrakt är inte den främsta orsaken till detta men jag tror inte att det inte kommer att påverka ovanstående påstående.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Du är du fan inte lite konspiratorisk!

Värvningen är på ett år med en bestämd lön.
Om de säger att det inte kommer påverka värvningen av backen så kommer det inte göra det. Men du vill gärna att det ska vara så för att du ska få rätt va?

Sen kan du ha rätt i att stjärnbacken inte kommer men varför ser du det som så självklart att Linkan inte talar sanning i tidningen angående Jontes lön? Förmodligen för att du vill ha den åsikten och inte har någon anledning att tänka på det objektivt...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle:
Känns som att man fokuserar på att komma på grön ekonomisk kvist igen. Inget fel med det, hoppas bara att fystränaren och tränartrojkan får ihop laget.
Kommentera