1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581395 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1394129

Sv: Försäsongen 2011
Tips från en vänlig timråit, Bagarn ska ha 2mål och Johan Aik Andersson ska ha assisten. =)

Bagarn 2+0
Johan AIK 0+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongen 2011
Efter halva matchen hoppade Hedström in istället för Röymark, Röymark satt kvar i båset andra halvan av andra perioden. Dock kom han inte ut till tredje perioden. Antigen stannade han kvar med Halonen för att hålla han sällskap, med tanke på hans Matchstraff i början av andra. Ett annat alternativ är att han gick av på grund av skada. Vet dock i sånt fall inte vad för typ av skada. I spelet på backsidan märktes det inte att Halonen var borta. Vilket jag ser som positivt. Samtliga backar vill jag ge beröm, tyckte ingen gjorde någon tavla i alla fall. Torp smällde på bra, om hade bra placering i banan, Hedman tror jag absolut kan ta Erixsons plats. Dalroth var sjukt brytsäker och låg alltid på rätt sida. Halonen var bra och rejäl i sitt spel och stod verkligen upp. Högström som kom in skötte sig mycket bra, han har absolut liret i sig. Robinson visade inga brister alls i defensiven. Granath är lika bra som förra året minst. Nä backbesättningen visade mycket positivt idag. Sedan vad man kan dra för slusatser om det behövs det fler matcher för att bevisa.

Lundström sköttes sig bra, AIK ran igenom vårat försvar vad jag kommer ihåg Max två ggr. Första vid deras 1-0 som var I PP. Där pucken var på vänster kanten vi överbelastar den sidan, på de sätt som fler och fler lag väljer att spela, nackdelen med detta spel är när det anfallande laget lyckas få pucken till andra sidan vilket AIK fick vid detta tillfälle. När Samtliga Timrå spelare vände sig om och var tvungen att hitta ny position i banan igen. Passades pucken in framför mål till en rätt vänd Blomdahl som lyckas styra in pucken medans Lundström gör en lång förflyttning från sin högra stolpe till sin vänstra.

Andra tillfället var när Videll ran igenom på hans speciella sätt där Lundtröm gör en bra räddning.

I övrigt lyckades Timrås försvar hålla AIK:s spelare på rätt sida, så det i stort sätt bara var skott utifrån emot Lundström.

Timrå hade även tur med en del studsar, och i vissa lägen lyckades vi bryta AIK:s pass i sista sekund, om pucken nått rätt adress hade AIK:aren bara behövt lägga pucken i tom målbur.

Om man ser till våra forwards finns det lika mycket gott att säga om.

Tyvärr fanns det en kille jag hade velat se mer av och det är Hedström, Jag tycker han låg bra i banan men jag tyckte han hade behövt lite mer jävlar an amm. Istället för att skapa isytor åt andra sökte han upp de tomma isytorna, och sökte pass för att få möjlighet till poäng. Tyckte hans fokus var lite för mycket på att få hamna i målprotokollet. Detta kan även vara en liten skev bild, när han väl var på isen förväntade man sig den gamla Hedström. Han var mer sig lik som han sett ut de sista åren tycker jag.

Vampola kommer bli en stor tillgång både offensivt men även defensivt, han visade upp mer defensiva kunskaper idag än offensiva, men det var just i det defensiva spelet Timrå utmärkte sig på idag. Man spelade mycket boxplay och AIK lyckades inte skapa något, förutom målet i deras första. Man fick en tryggkänsla när AIK var i Timrås zon. Man var inte orolig alls, ju längre matchen gick blev man bara mer och mer övertygad om att Timrå skulle reda ut det. Man klarade även av ett 5 mot 3 i två minuter utan problem.

Dock tror jag inte AIK hade sin bästa match och i slutet gick allt i lås för dem, det såg även ut som att AIK tränat hårt. Vilket iofs även Timrå gjort, men Timrå hade mer ork än AIK i slutet av matchen, vår nye fystränare har gjort ett bra jobb:)

Tillsist Friberg, vilken kille, ger allt i varje läge.

Bara så jag får det sagt, de spelare jag inte nämt gjorde alla ett bra jobb. Spelarna spelade verkligen det defensiva spel som våra tränare ville se idag. Hagos och Bagarn kommer vara en tillgång i år.
Kommentera

Sv: Försäsongen 2011
RubinCarter: Den här matchen lär inte varken XP eller AB skriva särskilt mycket om ;-)
Kommentera