1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582500 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1396649

Sv: Backen klar?
Google translate'ar för fullt efter intervjuer med Jero...

---

Som bekant förra säsongen, företrädd vakt Yerofeev Kontinental Hockey League (KHL) Novokuznetsk lag "Metallurg", men hans säsong slutade på grund av skada i mitten av januari.


"Jag fick en allvarlig skada KHL mästerskapen, när en runda Omsk" Avangard "en av de episoder för mig gjordes av våld, varefter drabbade gränsområdet. Jag bröt axeln på plats och smärtan var väldigt intensiv, "erinrade vakt. "Efter episoden i sig, fann jag styrkan att gå tillbaka till ruta tredje, och spelade extra tid, men" sådd "två-mål leda och såg förlust."

Han visade att förra årets VM spelade han med skador

"För sista kopp jag hade hälsoproblem. Nu är det dags att ta hand om sig själva. Återhämtat sig helt från ljumsken och axelskador, "sade han.

Även Yerofeev förutspådde lettiska favoriter scenariot, som till stor del kommer att avgöra resultatet av den senaste sub-spel.

"Som alltid kommer det lettiska landslaget bestämma allt i den sista sub-spel. Denna gång blir det mot danskarna, "sade Yerofeev. "Förhoppningsvis spelarna inte längre skulle ge en skada, eftersom Österrike har nelidoja Maris Jass och Oscar Cibuļskis. Sammansättning är vad som i många även vägrade att spela i laget. "

Yerofeev tror fortfarande att ett antal hockeyspelare inte vill spela för sitt land på grund av de svårigheter den lettiska Hockey Federation (LHF).

"John Sprukti vill absolut inte spela på grund av problemen med förbundet. Likaså är oenighet med LHF Lauris trädgårdar. Det verkar som de inte kan komma överens om försäkringar avgifter ", säger Yerofeev.

Yerofeev nästa säsong, gör förmodligen mer inte "Metallurg" kommandot, och nu hockey är ett nytt jobb sökning.

"Teamet ledningen förändras. Kom en ny direktör och chef, som kommer att bilda ett nytt lag, men jag är inte deras planer ", förklarade han. "Jag har en agent från St Petersburg som försöker hitta mig ett jobb. Jag tror att det lätt för honom att neklāsies, eftersom förra säsongen var jag inte så lyckat. Dessutom, den ryska legionären antal lag, påpekar vakten. "

"Jag vill fortsätta att spela KHL, men om detta misslyckas, gå till ett annat land. Det spelar ingen roll vilken, är nyckeln till ishockey höga och, naturligtvis, är ett bra avtal. Jag har spelat i Tjeckien, även de språk jag lärt mig, så det skulle vara lättare för mig ", sa Yerofeev.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Backen klar?
KORITFW: Han kan prata Tjeckiska med andra ord, kanske e bra, kan han räknas som halvtjeck för Vampola :-P
Kommentera