1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581443 inlägg · 6216 ämnen

Backen klar?

1397054 · » Till forumet


Sv: Backen klar?
RocknRolf2: Det har dom ju redan gjort. I den väldigt glesa hemmaklacken gick det att se en kille med vit tröja och nåt tryck där det stod "Deerbyseger" och sen nåt datum. Och det måste ju ha varit segern i SCA-cupen häromåret det. Vilken säsong det nu var? Snacka om hybris, liksom. En träningsmatch.. jisses...
Kommentera

Sv: Backen klar?
jå1: Riddarns hjälm kan ändra min åsikt. Man ska inte förringa konst när det är som allra bäst.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Johnny Bravo: Vampola ÄR min favorit!
Kommentera

Sv: Backen klar?
RocknRolf2:

Håller med, men han ersätter kanske en spelare med goda Q över hela banan. Kan lätt bli 4-5 när han är inne när motståndarna pressar på....
Men det jag såg igår imponerade kraftfullt på mig, inte bara Vop,,,
Kommentera

Sv: Backen klar?
Abron: Så länge han är ok defensivt så räcker det. Han är värvad för att vara vårt största offensiva vapen och det finns många andra i laget med defensiva kvalitéer.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Abron: Framåt, Framåt, Framåt, Framåt............!
Kommentera

Sv: Backen klar?
Abron: Jimmy skrev precis att Vampola är i en klass för sig på isen, "otroligt dominant".
Härligt!
Kommentera

Sv: Backen klar?
ÖstrandsNisse: Vampola börjar bli min favorit!
Kommentera

Sv: Backen klar?
Olle:
Såg matchen igår, och han är en bra spelare, FRAMÅT. Deffenciven har mer att önska.
Kommentera

Sv: Backen klar?
ÖstrandsNisse: Ja verkligen! Otroligt kul att han, än så länge, lever upp till förväntningarna. Vad jag förstår, av det jag läst, så har han stått för solida insatser rakt igenom och stundtals varit riktigt dominant. Snacka om att han är precis vad vi behöver!

Murley kanske kan lägga i en extra växel av att spela med en sån som Vampola också. Jag börjar bli försiktigt optimistisk med ett jävla "tänk om" i tankarna. Tänk om vi kan utmana på samma villkor, i motsats till det alla experter tror...
Kommentera

Sv: Backen klar?
ÖstrandsNisse:

Bättre, vill jag påstå.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Olle: 1-3 nu efter mål av Murley på framspelning av Vampola. Den här Vampola verkar vara precis så bra som man hoppas.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Backen klar?
RocknRolf2: ja det verkar ha varit ett riktigt vackert mål! Det där ser man fram emot att se på highlights senare :)

4-13 skott i timråfavör är väl också ungefär den spelbild man hade hoppats på. Även om det nu bara är Sundsvall.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: det var jävligt bra sagt..så sant så..cheers
Kommentera

Sv: Backen klar?
Olle: När man talar om trollen: 1-2 Jonte Hedström!
Kommentera

Sv: Backen klar?
Olle: Jo, jag menar bara att det kommer ta ca 5 min för mig att svälja en förlust idag. Sundsvall Fans lär å andra sidan trycka upp tröjor vid vinst. Skilda världar i skilda serier...

Ja en bra försäsong än så länge. Det som glädjer mig mest är att målvaktsspelet verkar stabilt.

Robinson hoppas jag verkligen är bättre än vad jag tror att han är.
Kommentera

Sv: Backen klar?
RocknRolf2: ja det har du så klart rätt i. Men positiva besked från jonte/hertzberg är väl en kasse eller två kanske? :) Jag tycker för övrigt att vi har fått betydligt fler positiva besked, än så länge, än negativa. Klart över mina förväntningar iaf, även om det nu "bara" är försäsong. Personligen är jag jävligt sugen på att höra omdömet på Robinson efter dagens match, han verkar ha vaknat till lite igår.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Olle: Hellre vinst än förlust så klart men jag tycker det är viktigare att vi får positiva besked från spelare som Sascha och Jonte än resultatet i sig.
Kommentera

Sv: Backen klar?
El Maco: Jag skrev i förra inlägget att jag inte alls tycker att linkan kan beskyllas på något sätt för själva värvningen. Det är vad jag tycker. Jag tycker även att man kan vara selektiv när man besvarar inlägg på ett forum på Internet.

Jag menade inte att linkan skulle få sparken på grund av sina tillkortakommanden när det gäller media, så klart. Jag tycker bara inte att det är en smart sak att säga, ur en retorisk synpunkt, i egenskap av sportchef. Det är bara en personlig reflektion. Däremot håller jag med om att linkan förmodligen får käka upp sina ord om sasha floppar (det var väl efter en intervju med perra som namnet "sasha" dök upp").
Kommentera

Sv: Backen klar?

El Maco: Nu svarade jag visst på Olles inlägg för en halvtimme sedan, har skrivits mer saker sedan dess... Blir lite störd i hockeysnackkoncentrationen av kall öl och varm eftermiddagssol vid en poolkant. Oh, well, heja i Gärde och vid datorn från mig med, jag ska ta en dusch innan jag ska iväg på vinprovning.

*edit - felskrvng*

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Backen klar?

Olle: RubinCarter kallar Linkan lögnare och hittar på någon fantasihistoria för att hitta stöd för det. Jag vet inte vad du tycker men jag tycker att det borde gå att föra ett intelligent resonemang om lämpligheten i den här värvningen specifikt och laguppbyggnadsprocessen rent generellt och skippa sånt där larv.  

När det gäller ditt sista stycke så håller jag inte med, du överdriver betydelsen enormt. Blir Sasha (är det det vi kallar honom nu) bra så skiter alla i hur värvningen kommenterades i tidningen i september, floppar han spelar det ingen roll om han var scoutad in under suspen, Linkan får käka upp det i alla fall. Det där med "verkligheten" versus "hockeysnack" du vet.

Kommentera

Sv: Backen klar?
Jag förstår inte problemet. Mönstret är alltså att dom som inte kan gå på matcherna bara sitter och klagar och dom som är förunnade att se matcherna på plats är jävligt less på att höra allt negativt prat.

Jag tycker att det är paradoxalt utav bara helvete att dom flesta som klagar på alla neggos, i sin tur inte skriver speciellt mycket om matcherna som dom faktiskt har den stora lyckan att bevittna på plats.

Personligen skulle jag mer än gärna läsa allt som skrivs, i analysväg, av alla som har möjlighet att se matcherna. Jag är förbluffad över hur lite positivt det skrivs om laget, trots att vi går så relativt bra just nu. Personligen kan jag bara läsa tidningar och bloggar och konstatera att vi vann. För er lyckliga som fick se Hallin göra 2 mål i samma match varav ett vackert SH, ni som fick se Robinson spela som han SKA spela igår eller ni som fått se med egna ögon hur Lundström imponerar...snälla skriv en rad eller två.

Sen det här med att klaga på alla neggos. Kom igen nu för fan, det här är ett forum på Internet. Sålla bland det som skrivs, som man gör med all annan information som läggs ut, för i helvete. Det finns folk i alla åldrar här, vissa inlägg kommer att sakna substans, andra kommer att bestå av skitsnack och sen finns det vissa inlägg som är rent guld. Så kommer det alltid att vara.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: SÅ jävla bra skrivet!
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: Men vars fan brinner det? Vissa (du i det här fallet) verkar ju leta med lupp efter negativa kommentarer att fullständigt bränna av på.

Om man utgår från att vi letade efter en 1:a back som fick kosta pengar till att vi kontrakterade en osedd back på tryout så är det klart att det kommer att diskuteras. Jag tycker inte att man behöver såga linkan för den här värvningen, tvärtom. Dom flesta förväntade sig säkert något sämre.

Däremot måste man ju kunna få diskutera hans uttalanden i media utan att det ska bli ett satans jävla drama. Om du nu upplever dig själv som nyanserad så inser du ju att allt inte bara är svart eller vitt också.

Jag sågar absolut inte linkan för den här värvningen, anledningen till att sasha är "osedd" beror väl främst på att han var långt ifrån förstavalet och eftersom de ekonomiska förutsättningarna förändrades under processen att hitta den sista backen.

DÄREMOT ifrågasätter jag det faktum att linkan går ut och säger att han aldrig sett killen live och att han vet väldigt lite om honom, oavsett om det är sant eller inte. Någon sorts självbevarelsedrift måste han ändå ha, om han hade tänkt att fortsätta karriären inom samma bransch i fortsättningen.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: Kanon bra inlägg,jag åker till kattlådan jag också.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: k.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: Amen!
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: Tamefan ett av dom bättre inlägg jag läst sedan jag blev medlem på HS. AMEN!
Kommentera

Sv: Backen klar?

RubinCarter: Du förstår ju för helvete inte ens själv vad du menar. Den här gästboken är numera späckad av så fruktansvärt mycket skitsnack, skrivet av personer som fullkomligt saknar någon som helst insyn och som totalt saknar uppfattning om hur verkligheten ser ut. Folk som sitter och läser tidningsartiklar och som hejdlöst plockar bland citaten för att förstärka sina sedan länge cementerade teser.

Det är väl en sympatisk tanke att tro att man från TIK:s håll ser varenda spelare som man är intresserad av. Ser spelaren på plats, träffar honom personligen, utvärderar genom att se några matcher. Så vill man ju att det ska gå till.

Men, nu när vi pratar VERKLIGHET, så ligger det väl FÖRMODLIGEN till så att man har haft en lista med väldigt många namn. Namn på spelare vars kontrakt löper ut. Och det är väl detta Linkan egentligen menar, att man har haft honom under radar sedan i våras, att det inte är ett fullkomligt främmande namn som dök upp nu under veckan från ingenstans. Hade han sagt att han duschat och tvålat ollon med Jerofejevs så hade jag också utropat honom som en satans lögnare och ljugpotta eftersom det är FRUKTANSVÄRT viktigt att raljera över hans uselhet, men nu har han inte sagt så.

Nu, mina herrar och övriga, ska jag åka och titta på Timrå IK, det Timrå IK som existerar i VERKLIGHETEN. Det finns ett sånt också, så kan väl ni övriga sitta och läsa nättidningar och hitta syndabockar?

Ska vi säga så? Bra! Hörs, hej.

Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: Orka, du måste ju fatta vad jag menar, annars så har du inte kommit över standarden för normalbegåvande.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: Det står väl ingenstans att linkan har haft stenkoll på honom, däremot kan man ju önska att så pass viktiga värvningar faktiskt har beskådats live först. Vi har haft tillräckligt många Jokelas och kolas dom senaste säsongerna.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: Känslan är att Jero blir en Hero.
Kommentera

Sv: Backen klar?

RubinCarter: Då undrar ju en mer nyanserad människa när det kommer till Linkan som jag vart han egentligen sagt motsatsen till det du nämner? En motsats som då bör betyda att dom sett honom, haft god koll på honom, vet precis hur han är på isen och som person? Vart har han sagt det? I pressmeddelandet så säger han att "det är en spelare vi haft i våra tankar sedan i våras".

Kommentera

Sv: Backen klar?
Olle: Anledningen till att Linkan sa ungefär "han har vart intressant sen i våras" var för att han skulle framstå som lugn och att han hade fullkoll på sista abcken. Först droppar man Strålman och Caslava, som sagt ren B-shit att han har varit intressant sen i våras.
Kommentera

Sv: Backen klar?
RubinCarter: Nej min första tanke var "wtf?" men i och med att det handlar om ett tryout så känns det ganska positivt. Platsar han på 8 backar så lär han få stanna, det är känslan.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Olle: Som jag sa igår

"Ren B-shit att dom kollat på honom sen i våras. Linkan försöker rädda sig själv, scoutar man en spelare så länge så behövs inget try-out. Denna back är nog billig och var säkert vårat 4-5val.

Men det behöver inte betyda att han är en dålig värvning, men tycker det är lite töntigt att säga som linkan gör."
Kommentera

Sv: Backen klar?
Intervju med sasha.

Värt att notera är väl att linkan inte alls verkar ha haft så bra koll på den här killen sen tidigare:

"Han hade inte sett Jerofejevs live inför gårdagen, men det är en spelare TIK haft ögonen på sedan i våras.

- Vi har varit lite nyfikna, men inte känt till så mycket om honom. Nu var han fortfarande tillgänglig och vi har hört oss för lite."

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Backen klar?
Olle: Helt rätt. Bäst för mig personligen vore om vi slutade länka både Aftonbladet och alla idiotiska bloggar.

Varje besökare de får är värd mycket pengar.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Kattgubben: Men kan vi inte komma överens att sluta länka till det där trollet? Bara för att han har plitat dit "en av Sveriges största hockeybloggar" så innebär inte det att man måste ta sopan på orden...
Kommentera

Sv: Backen klar?
Kattgubben: Ja, vi skulle behöva ha 10 backar enligt den här killen, dvs 2 nya stabila namn, för att kunna utmana.
Kommentera

Sv: Backen klar?
T T: Undra hur ordentligt han måste göra bort sig för att få kicken om en vecka....

För övrigt behöver vi inte yvas så mycket över en hyfsad backvärvning, för vi är fortfarande predestinerade att bli fast cementerade i botten den här säsongen, säger de som vet *hmm*

Bring it on, underdogs.. eller ska jag säga underbitches

Trevlig helg gubbar!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Backen klar?
T T: Ren B-shit att dom kollat på honom sen i våras. Linkan försöker rädda sig själv, scoutar man en spelare så länge så behövs inget try-out. Denna back är nog billig och var säkert vårat 4-5val.

Men det behöver inte betyda att han är en dålig värvning, men tycker det är lite töntigt att säga som linkan gör.
Kommentera

Sv: Backen klar?
T T: Jaha, bestäm er någon gång.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Mini-tryout över nästa helg:

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Backen klar?
Johnny Bravo: 3 Bira?! Självklart går du all-in och åker ner till Kattsand-lådan, lätt val.
Zlatan grejar EM-kvalmatchen utan hjälp.
Kommentera


Sv: Backen klar?
Pätr: Nu kanske man inte ska jinxa sönder Jero, men jag är smått optimistisk. Måste faktiskt ge Linkan en liten eloge. För med tanke på våra förutsättningar, med pengabrist och allt vad det är, så är den här värvningen sett på förhand helt OK. Ska bli väldigt intressant att se vad han komma att åstadkomma ikväll, om han nu lirar.
Kommentera

Sv: Backen klar?
erathoo: Intressant värvning. Jag trodde att det skulle bli Ari Vallin, men nu blev det en KHL-lett istället. Kan Timrå ha gjort ett fynd? Inte omöjligt.
Kommentera

Sv: Backen klar?
spud: :-)

..skojfrisk idag? vad tror du om dagens match mot katterna? borde väl gå vägen va?
Kommentera

Sv: Backen klar?
RocknRolf2: Om tillochmed du ger ifrån dig positiva ord så kan det inte bli annat än succé!
Kommentera

1397054 · »