1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1396920

Sv: Backen klar?

RubinCarter: Du förstår ju för helvete inte ens själv vad du menar. Den här gästboken är numera späckad av så fruktansvärt mycket skitsnack, skrivet av personer som fullkomligt saknar någon som helst insyn och som totalt saknar uppfattning om hur verkligheten ser ut. Folk som sitter och läser tidningsartiklar och som hejdlöst plockar bland citaten för att förstärka sina sedan länge cementerade teser.

Det är väl en sympatisk tanke att tro att man från TIK:s håll ser varenda spelare som man är intresserad av. Ser spelaren på plats, träffar honom personligen, utvärderar genom att se några matcher. Så vill man ju att det ska gå till.

Men, nu när vi pratar VERKLIGHET, så ligger det väl FÖRMODLIGEN till så att man har haft en lista med väldigt många namn. Namn på spelare vars kontrakt löper ut. Och det är väl detta Linkan egentligen menar, att man har haft honom under radar sedan i våras, att det inte är ett fullkomligt främmande namn som dök upp nu under veckan från ingenstans. Hade han sagt att han duschat och tvålat ollon med Jerofejevs så hade jag också utropat honom som en satans lögnare och ljugpotta eftersom det är FRUKTANSVÄRT viktigt att raljera över hans uselhet, men nu har han inte sagt så.

Nu, mina herrar och övriga, ska jag åka och titta på Timrå IK, det Timrå IK som existerar i VERKLIGHETEN. Det finns ett sånt också, så kan väl ni övriga sitta och läsa nättidningar och hitta syndabockar?

Ska vi säga så? Bra! Hörs, hej.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Backen klar?
Knylan: det var jävligt bra sagt..så sant så..cheers
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: SÅ jävla bra skrivet!
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: Men vars fan brinner det? Vissa (du i det här fallet) verkar ju leta med lupp efter negativa kommentarer att fullständigt bränna av på.

Om man utgår från att vi letade efter en 1:a back som fick kosta pengar till att vi kontrakterade en osedd back på tryout så är det klart att det kommer att diskuteras. Jag tycker inte att man behöver såga linkan för den här värvningen, tvärtom. Dom flesta förväntade sig säkert något sämre.

Däremot måste man ju kunna få diskutera hans uttalanden i media utan att det ska bli ett satans jävla drama. Om du nu upplever dig själv som nyanserad så inser du ju att allt inte bara är svart eller vitt också.

Jag sågar absolut inte linkan för den här värvningen, anledningen till att sasha är "osedd" beror väl främst på att han var långt ifrån förstavalet och eftersom de ekonomiska förutsättningarna förändrades under processen att hitta den sista backen.

DÄREMOT ifrågasätter jag det faktum att linkan går ut och säger att han aldrig sett killen live och att han vet väldigt lite om honom, oavsett om det är sant eller inte. Någon sorts självbevarelsedrift måste han ändå ha, om han hade tänkt att fortsätta karriären inom samma bransch i fortsättningen.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: Kanon bra inlägg,jag åker till kattlådan jag också.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: k.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: Amen!
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: Tamefan ett av dom bättre inlägg jag läst sedan jag blev medlem på HS. AMEN!
Kommentera