1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582068 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1396941

Sv: Backen klar?
Knylan: SÅ jävla bra skrivet!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Backen klar?
Jag förstår inte problemet. Mönstret är alltså att dom som inte kan gå på matcherna bara sitter och klagar och dom som är förunnade att se matcherna på plats är jävligt less på att höra allt negativt prat.

Jag tycker att det är paradoxalt utav bara helvete att dom flesta som klagar på alla neggos, i sin tur inte skriver speciellt mycket om matcherna som dom faktiskt har den stora lyckan att bevittna på plats.

Personligen skulle jag mer än gärna läsa allt som skrivs, i analysväg, av alla som har möjlighet att se matcherna. Jag är förbluffad över hur lite positivt det skrivs om laget, trots att vi går så relativt bra just nu. Personligen kan jag bara läsa tidningar och bloggar och konstatera att vi vann. För er lyckliga som fick se Hallin göra 2 mål i samma match varav ett vackert SH, ni som fick se Robinson spela som han SKA spela igår eller ni som fått se med egna ögon hur Lundström imponerar...snälla skriv en rad eller två.

Sen det här med att klaga på alla neggos. Kom igen nu för fan, det här är ett forum på Internet. Sålla bland det som skrivs, som man gör med all annan information som läggs ut, för i helvete. Det finns folk i alla åldrar här, vissa inlägg kommer att sakna substans, andra kommer att bestå av skitsnack och sen finns det vissa inlägg som är rent guld. Så kommer det alltid att vara.
Kommentera