1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1396954

Sv: Backen klar?

Olle: RubinCarter kallar Linkan lögnare och hittar på någon fantasihistoria för att hitta stöd för det. Jag vet inte vad du tycker men jag tycker att det borde gå att föra ett intelligent resonemang om lämpligheten i den här värvningen specifikt och laguppbyggnadsprocessen rent generellt och skippa sånt där larv.  

När det gäller ditt sista stycke så håller jag inte med, du överdriver betydelsen enormt. Blir Sasha (är det det vi kallar honom nu) bra så skiter alla i hur värvningen kommenterades i tidningen i september, floppar han spelar det ingen roll om han var scoutad in under suspen, Linkan får käka upp det i alla fall. Det där med "verkligheten" versus "hockeysnack" du vet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Backen klar?
El Maco: Jag skrev i förra inlägget att jag inte alls tycker att linkan kan beskyllas på något sätt för själva värvningen. Det är vad jag tycker. Jag tycker även att man kan vara selektiv när man besvarar inlägg på ett forum på Internet.

Jag menade inte att linkan skulle få sparken på grund av sina tillkortakommanden när det gäller media, så klart. Jag tycker bara inte att det är en smart sak att säga, ur en retorisk synpunkt, i egenskap av sportchef. Det är bara en personlig reflektion. Däremot håller jag med om att linkan förmodligen får käka upp sina ord om sasha floppar (det var väl efter en intervju med perra som namnet "sasha" dök upp").
Kommentera

Sv: Backen klar?

El Maco: Nu svarade jag visst på Olles inlägg för en halvtimme sedan, har skrivits mer saker sedan dess... Blir lite störd i hockeysnackkoncentrationen av kall öl och varm eftermiddagssol vid en poolkant. Oh, well, heja i Gärde och vid datorn från mig med, jag ska ta en dusch innan jag ska iväg på vinprovning.

*edit - felskrvng*

Redigerad kommentar

Kommentera