1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Backen klar?

« · 1396640 Till forumet


Backen klar?
Om det stämmer så känns det tveksamt som försteback....
Kommentera

Sv: Backen klar?
icing: Vad ska man tro om det där egentligen? Enbart lösa rykten ska man kanske inte tro att det är. Men som försteback känns han ju mer än tveksam.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Dream Team: Ja, men det är väl vad vi har råd med om man ska tolka Linkans senaste uttalanden....
Kommentera

Sv: Backen klar?
icing: neggo forumet har talat, utöver linkans förutsättningar såsent på säsongen får väl detta ses som ett bättre alternativ än en ari vallen som bara tar assistpoäng och är kass bakåt

Länkar lite stats här

www.eliteprospects.com/player.php?player=9738
Kommentera

Sv: Backen klar?
Killen har inte ens något omdöme på EP, så Linkan kan inte ha scoutat honom därifrån iaf...

kommer bli ett jobbigt namn att skriva i stridens hetta. har redan glömt hans efternamn.....
Kommentera

Sv: Backen klar?
Vad fan, luska fram lite angående denna kille, bara för han inte gör många poäng så kan han ju fortfarande vara en Caslava.
Kommentera

Sv: Backen klar?
RubinCarter: Jo, tycker vi redan nu namnger honom Jero.
Kommentera

Sv: Backen klar?
KORITFW: två år i samma KHL lag iaf :) Ja Jero blir perfekt, nu säger vi så punkt!
Kommentera

Sv: Backen klar?

KORITFW: Ja, man ska nog inte titta allt för mycket på poängproduktionen när då en sån som Caslava gjorde 2+5 på 53 matcher och Jerofejevs 3+3 på 34. Man letar inte efter en offensivt inriktad back uppenbarligen och det tycker jag man gör helt rätt i. Det finns redan offensivorienterade backar i laget. Jag vill ha defensiv pondus.

Med det inte sagt att vi får det med Jerkan för det har jag fan ingen aning om.

Kommentera

Sv: Backen klar?
Google translate'ar för fullt efter intervjuer med Jero...

---

Som bekant förra säsongen, företrädd vakt Yerofeev Kontinental Hockey League (KHL) Novokuznetsk lag "Metallurg", men hans säsong slutade på grund av skada i mitten av januari.


"Jag fick en allvarlig skada KHL mästerskapen, när en runda Omsk" Avangard "en av de episoder för mig gjordes av våld, varefter drabbade gränsområdet. Jag bröt axeln på plats och smärtan var väldigt intensiv, "erinrade vakt. "Efter episoden i sig, fann jag styrkan att gå tillbaka till ruta tredje, och spelade extra tid, men" sådd "två-mål leda och såg förlust."

Han visade att förra årets VM spelade han med skador

"För sista kopp jag hade hälsoproblem. Nu är det dags att ta hand om sig själva. Återhämtat sig helt från ljumsken och axelskador, "sade han.

Även Yerofeev förutspådde lettiska favoriter scenariot, som till stor del kommer att avgöra resultatet av den senaste sub-spel.

"Som alltid kommer det lettiska landslaget bestämma allt i den sista sub-spel. Denna gång blir det mot danskarna, "sade Yerofeev. "Förhoppningsvis spelarna inte längre skulle ge en skada, eftersom Österrike har nelidoja Maris Jass och Oscar Cibuļskis. Sammansättning är vad som i många även vägrade att spela i laget. "

Yerofeev tror fortfarande att ett antal hockeyspelare inte vill spela för sitt land på grund av de svårigheter den lettiska Hockey Federation (LHF).

"John Sprukti vill absolut inte spela på grund av problemen med förbundet. Likaså är oenighet med LHF Lauris trädgårdar. Det verkar som de inte kan komma överens om försäkringar avgifter ", säger Yerofeev.

Yerofeev nästa säsong, gör förmodligen mer inte "Metallurg" kommandot, och nu hockey är ett nytt jobb sökning.

"Teamet ledningen förändras. Kom en ny direktör och chef, som kommer att bilda ett nytt lag, men jag är inte deras planer ", förklarade han. "Jag har en agent från St Petersburg som försöker hitta mig ett jobb. Jag tror att det lätt för honom att neklāsies, eftersom förra säsongen var jag inte så lyckat. Dessutom, den ryska legionären antal lag, påpekar vakten. "

"Jag vill fortsätta att spela KHL, men om detta misslyckas, gå till ett annat land. Det spelar ingen roll vilken, är nyckeln till ishockey höga och, naturligtvis, är ett bra avtal. Jag har spelat i Tjeckien, även de språk jag lärt mig, så det skulle vara lättare för mig ", sa Yerofeev.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Här strutar han i slutet av klippet iaf.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Och en tribute! Med fantastisk musik, som sig bör.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Äntligen händer det något!!! Dra ballarna i gruset vad glad jag blev nu :) Han verkar väl inte vara så billig? Jävla dim-linkan.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Verkar ju vara helt dött på info om Jero, fan hur är han som spelare? defensiv? offensiv? fysisk/inte fysisk? blir galen.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Och här gör han sitt första och hittills enda VM-mål i fantastisk kvalitet. Han lirar i #15 och ca 1:30 in i klippet. Tittar man igenom lite klipp så verkar han lira en hel del PP åtminstone.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Äsch, går och lägger mig och lyssnar på Foo Fighters - My Jero..

Hoppas vi vet mer imorgon.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Vet inte om den här länken funkar men där kan man se lite statistik från hans senaste säsonger. -4 09/10 och -6 10/11. Ganska intetsägande med andra ord.

Ari Vallin känns inte så jävla pjåkig ändå måste jag säga!! Kanske ska hugga där?!
Kommentera

Sv: Backen klar?
Olle: Man kan ju utläsa att alla hans tre pytsar var i PP iaf.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Eftersom att jag har noll koll på jero så får han visa vad han går för innan jag sågar honom om det nu är han det handlar om!

Känslan är dock rätt negativ runt den här killen från min sida...
Meeen you never know. Kan vara en pärla med...
Kommentera

Sv: Backen klar?
Olle: Samt att han väger åtta kilogram mer än de 86 han väger enligt EP.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: Jag förmodar att man kan läsa den statistiken på något sätt som säger att våra PP-siffror borde öka med nån procent.

Nä jag ska inte spy galla riktigt än men jag resonerar lite som så att eftersom vi inte kommer att få någon målspruta eller superback så hade jag nog hellre sett Vallin istället för Jerofejevs. Det är en breddspelare vi får, ingen 1:a back, just därför tycker jag att man bör väga in lite sociala faktorer i en sån värvning OM den nu ska hämtas från utlandet.

Jag hoppas att jag inte framstår som småsint eller fördomsfull nu men jag tror att Ari Vallin, i egenskap av finne, hade haft lite större chanser att acklimatisera sig, han har ju dessutom spelat i ES tidigare. Jerofejevs hoppades på Tjeckien (där han kan språket) men det blev Sverige?
Kommentera

Sv: Backen klar?
Det vore ju ypperligt intressant att verkligen få veta om Metallurg inte ville förlänga med honom eller om det var han som inte ville förlänga med tanke på att dom slutade dyngsist i ligan ifjol.
Kommentera

Sv: Backen klar?
KORITFW: Han kan prata Tjeckiska med andra ord, kanske e bra, kan han räknas som halvtjeck för Vampola :-P
Kommentera

Sv: Backen klar?
Berglund: menar ni verkligen att ari vallin skulle vara bättre alternativ? nej stäng igen whiskey flaskan nu,
Kommentera

Sv: Backen klar?
Edb: Vad gör Jerofejevs till ett bättre alternativ? Två mediokra säsonger i KHL?
Kommentera

Sv: Backen klar?
Olle: jamen att inte vara en målspruta med bara -6 i khl är fan bra, vampola hade inte heller en lyckad säsong i khl med har redan prisats. men jag bedömmar när jag ser spelarn ge karln en chans innan vi dömmer, för ari vet vi vad får iaf en medioker allround back som brister jätte mkt i defensiva
Kommentera

Sv: Backen klar?
Känns bra med en Vm back från Lettland.
Vad hade ni förväntat er? Jag trodde ärligt att GrandPierre från Leksand skulle komma. Det här är ju en världsback i jämförelse.

Jag blev positivt överraskad eftersom situationen har blivit som den har blivit.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Sitter och tittar lite på VM-statistiken från 2010. Han hade 3:e mest speltid i det Lettiska laget samt att han fick näst bäst +/- (+4).
Lettland vann två match mot Italien(5-2), Norge(5-0) och förlorade 4 matcher mot Canada(1-6), Schweiz(1-3), Tjeckien(1-3) och Sverige(2-4).

Dom siffrorna känns iaf helt ok. Men det är typ det enda jag vet om herr Jreofe..  Jerofech... Jerofejevs var det ja... :)

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Backen klar?
Tycho: Hm. Skulle inte ranka honom som en förstaback, men han är onekligen en kille som är van att spela mycket på hög nivå så god ES-klass bör han kunna hålla. Han är dessutom mitt i karriären, till skillnad mot Vallin, så det är också ett plus.

Tja, hellre Jerofejevs än ingen back alls. Vi behöver 8 backar när serien startar.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Johnny Bravo: Jag håller med dig. Det här är gott och väl vad man kunnat förvänta sig utifrån vad Linkan sagt under senare tid. Jag tycker att det känns mycket spännande t.o.m. Dessutom verkar det vara ett try-out vilket får det att kännas ännu bättre.
Kommentera

Sv: Backen klar?
ÖstrandsNisse: Att det är try-out är i det här fallet väldigt viktigt.
Jag är inte orolig för han kapacitet, däremot för hur han kommer in i laget rent socialt.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Så här på förhand känns det som en bra värvning. Helt klart!
Kommentera

Sv: Backen klar?
Knylan: Om laget han spelade i kom sist i fjol kan hans +/- statistik bero mycket på kedjekamrater, och han bör inte dömas helt efter det. Det gick ju uppenbarligen bättre i landslaget där han fick bra med istid och hade +4 istället.

Om man platsar i KHL och dessutom får stanna flera säsonger är det ett bra betyg tycker jag, då dom är väldigt hårda när det gäller prestationer på isen där.

Sen kan man ju hoppas att han var lite billigare än Vallin hade varit, med tanke på att hans namn är ganska okänt. Jag tror detta är en bra lösning, och han väger ju som sagt 94kg, inte 86kg, vilket jag tror pekar på att han är en stark, defnsiv back, vilket ju är vad linkan letat efter.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Johnny Bravo: Det hade ju lika gärna kunnat vara Petré så det här blir nog bra i slutänden. Du har ju helt rätt, man satt ju och förväntade sig en sämre spelare så man borde inte gnälla.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Olle: Jag var livrädd att vi skulle hugga GrandPierre.

Skrbek är borta liksom Suchy ,väldigt dyra, precis som en floppande Vallin är o vi har inte mycket stålar.

Det här är över förväntan för mig så här på förhand, även Jimmy tycker att det verkar bra, enl. bloggen hans.

Edit: VILL han dessutom hit o spela på Try out. Nothing to loose.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Backen klar?
Johnny Bravo: Jo men är det klart då.....?
Kommentera

Sv: Backen klar?
Timrå Icon: Nä det kan man aldrig säkert veta.
Det har vi ju lärt oss vid det här laget... eller?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Backen klar?
Johnny Bravo: Ni har väl redan två felpassade spelare?
Kommentera

Sv: Backen klar?
Skarin: Precis! De här killarna är ofta jävlig bra skolade, bra skridskoåkning, teknik, fysik mm överlag. Inga bekväma lallare som inte går till jobbet varje dag, inte uppväxta i bekväma Sverige, Finland och USA/Canada. Kan bli en riktig överraskning, jag är positiv!!!!
Kommentera

Sv: Backen klar?
Johnny Bravo: Blir det så att han kommer skulle man kunna säga att "ytterligare en spelare anländer till uppsamlingsheatet för förlorare" för att utrycka sig tidningsistiskt.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Det verkar vara skarpt läge. Står att läsa att killen redan befinner sig på plats...
Kommentera

Sv: Backen klar?
Johnny Bravo: Ja precis.
Kommentera

Sv: Backen klar?
ÖstrandsNisse: Vilken mörkning. Men det kan ju ha gått snabbt
Kommentera

Sv: Backen klar?
Timrå Icon: En sak är ju klar. Den här Sjöberg måste sitta direktuppkopplad med någon inom föreningen som har god insyn i vad som sker.
Kommentera

Sv: Backen klar?
ÖstrandsNisse: Du får ett plus av mig för det.

Bottenskrapet kommer att överraska :)
Kommentera

Sv: Backen klar?
Timrå Icon: Undrar om dom kör som när biltillverkare ska upp till Lappland och testköra bilar. Man har klätt ut honom i en massa skynken och kör med tonat på hans visir?
Kommentera

Sv: Backen klar?
ÖstrandsNisse: Erofeev är ett annat namn för killen ser jag på EP.

Dessutom spelar brorsan hans i Sverige sen 3 år tillbaks i div. 1 o 2.

Vi fick den bättre brorsan. :)
Kommentera

Sv: Backen klar?
ÖstrandsNisse: Nu blev man ju sugen på att åka ner på matchen ikväll för att bilda sig en uppfattning.

Men det är ju EM kval. Fast Ambroo lovade mig minst 3 biror om jag kom. Svårt.
Kommentera

Sv: Backen klar?
Johnny Bravo: Galt!1!! !1 !
Kommentera

Sv: Backen klar?
Johnny Bravo: Kan du inte fixa skjuts? Jag är ruskigt sugen på att sänka nån pilsner och få se lite lettisk balett.
Vi hade ju kunnat göra två flugor på smällen. Ambroo kanske vill vara med också.
Kommentera

Sv: Backen klar?
ÖstrandsNisse: Ska kolla om det går under dagen.
Kommentera

« · 1396640