1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1397942

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
Olle: Självklart. Men man dumpar ju i fel lägen, när ingen hinner åka på puckarna. Annars passar man ut till spelare vid sargen, som stoppas inom en sekund.
Jag hade inte brytt mig så mycket om att det såg ut så under den här matchen, om det inte vore för att det var så vi spelade hela förra säsongen.
Jag kan bara tolka det på ett sätt: Att spelarna inte har nog tydliga direktiv om lagets spelidé.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
hubbenorlen: Fast jag tycker att det är att göra det lite väl enkelt för sig att bara säga "nu ska vi spela timråhockey och bara swischa förbi mittzon". Hockeyn är inte riktigt likadan som den var då Pyörälä och Hahl spelade propagandahockey hos oss. Jag tycker inte att man kan säga att man ska ha en spelidé som innebär att transportera puck, däremot kan man ha det som ett moment i en dynamisk och progressiv spelidé som anpassar sig efter motståndet.

Jag tycker att det är alldeles för tidigt att dra slutsatser, jag tycker att tredje perioden vittnar om att vi har en växel till att lägga i och det räcker iaf för mig, just nu.
Kommentera

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
hubbenorlen: kanske var synd då att Perra fick dom svar han ville ha av Linkan.
Kommentera

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
Vampola är en grymm spelare men alldeles at h -vete för puck kär det går inte att tro att man kan göra allt på egen hand. Hockey är ett lagspel..
Pikkarainen har en pissig attityd på isen och borde få gå hem från Strömsund och hämta sina grejjor i timrå och sen fortsätta vidare hem till Finland
Kommentera