1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581757 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1397954

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
hubbenorlen: Fast jag tycker att det är att göra det lite väl enkelt för sig att bara säga "nu ska vi spela timråhockey och bara swischa förbi mittzon". Hockeyn är inte riktigt likadan som den var då Pyörälä och Hahl spelade propagandahockey hos oss. Jag tycker inte att man kan säga att man ska ha en spelidé som innebär att transportera puck, däremot kan man ha det som ett moment i en dynamisk och progressiv spelidé som anpassar sig efter motståndet.

Jag tycker att det är alldeles för tidigt att dra slutsatser, jag tycker att tredje perioden vittnar om att vi har en växel till att lägga i och det räcker iaf för mig, just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
Olle: Jag förväntar mig inte propagandahockey. Men jag tycker inte att det är för mycket begärt att vi har någon form av motvapen.
Som AIK förra säsongen. De hade ett ännu sämre lag på papperet än vad vi har nu. Men de hade ett grundspel som de var trygga i.
Vi hade inget eget spel över huvud taget förra säsongen. Vi anpassade oss efter motståndarna i varenda match. Jag minns inte att vi förde spelet en enda gång.
Jag säger inte att det kommer att bli samma sak i år. Men den här matchen gjorde mig inte mindre orolig.
Kommentera

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
Allt handlar om att ha 2 lag bakom oss när serien summeras i vår.
Blir det nånting bättre än det är Grym bonus. Det man kan konstatera är att vi måste jobba hårdare, intensivare o mer helhjärtat än motståndarna i Varje match.
Det minsta vi tummar på det så kommer Vi ofrånkomligt att åka på däng, men även om vi jobbar hårdare än motståndarna så kommer vi att torska då o då men vi kommer att klara oss i längden.

2 lag bakom oss. Det är prio 1. Bättre än det.... Ohlalala!

Redigerad kommentar

Kommentera