1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581760 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1397972

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
Olle: Jag förväntar mig inte propagandahockey. Men jag tycker inte att det är för mycket begärt att vi har någon form av motvapen.
Som AIK förra säsongen. De hade ett ännu sämre lag på papperet än vad vi har nu. Men de hade ett grundspel som de var trygga i.
Vi hade inget eget spel över huvud taget förra säsongen. Vi anpassade oss efter motståndarna i varenda match. Jag minns inte att vi förde spelet en enda gång.
Jag säger inte att det kommer att bli samma sak i år. Men den här matchen gjorde mig inte mindre orolig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
hubbenorlen: En studs hit eller dit, ett ryck (för en gångs skull) från Murley och vi hade kanske kryssat i den här matchen tack vare EN bra period. Dom två första perioderna var naturligtvis inte bra och, handen på hjärtat, SAIK hade kunnat göra ett par mål till också. Vår bästa back var borta och jag vill gärna se Hagos i ett par matcher innan jag sågar det här laget.

Vi har fått en match mot bra motstånd nu och jag förväntar mig att man står upp bättre nästa gång. Innan dess tycker jag att det är lite tidigt att prata om att vi saknar om spelidé. Sen kanske man inte kan förvänta sig att vi ska föra spelet under långa perioder mot lag av SAIK's kaliber heller, dom är kandidater till guldet medan vi är kandidater till kvalserien.
Kommentera

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund

Det var ett riktigt dåligt spel av Timrå jag fick se idag, tror inte det var någon som kom med fort o förbi SAIK. Ser att Vampola får kritik, det är han inte värd, han försöker både bakåt o framåt. Men blev tok trötti 3e... Han behöver ha en riktig sniper i sin kedja. Hertzberg var oxå en av de bättre tycker jag, han försökte sig på några dragningar..

Sen Pikkarainen vilken otroligt låg lägsta nivå den karln har, han gjorde inte ett rätt idag. Synd om han inte får till de denna säsong.

ren utklassning var det idag o tack för uppvisningen SAIK.!

Kommentera

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
var är Hamrin i allt detta? =O
Kommentera

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
Oavsett resultat i år så Älskar jag Timrå Ik
Kommentera