1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581952 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1398642

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Johnny Bravo:

va fan oavgjort mot Mora? Skämmes ta me fan, ses i kvalserien ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Så var det general repetition mot Mora, en dålig sådan har för sed att frambringa en bra premiär. Jag blev inte överväldigad av vad jag såg på ST`s mycket utmärkta video bevakning av matchen, det såg underligt nog stirrigt ut. Ett lag som bidade sin tid på det som komma skall, och ett annat som bara hade ett i skallen, profit.

Bra i Timrå, jag det är kanske inte så lätt. Men vår lagkapten samt forna norrbaggen Robinson förtjänar tillsammans med Riddarn ett +. Framåt då, förutom några Hallin runder så fanns inte mycket att skriva hem till mor. Tycker nästan att backarna var mer offensiva, eller rättare sagt mer än vanligt.
V ad att ta med sig från Jämtland Då? Laget är inte synkroniserat, linjerna är dolda för att möjligen maskera hur vårt spels grunder består i. Nä så är det nog inte, det finns kanske inte den höga nivå som kommer att krävas för att klara en placering till slutspel. Min spontana reflektion från dagens Sur Jämt match är, lägsta nivån är för låg.

Men detta till trots, så tror jag att gruppen Timrå IK kommer att överrumpla, kanske signaler från hjärtat, men det kan gå vägen.
Kommentera

Sv: Mora-Timrå i Östersund
mattias - 74: Vi vann!
Kommentera