1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1398686

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Kerstin_k:

Ja det säger du efter att bevittnat en förgående säsong med skador och en presumtivt ekonomisk situation. Du har rätt i att det gäller att spela efter materialet, men det är inte lätt att slutföra en plan när små tuvor stjälper lasset. Visst man skall vara flexibel och anpassa för det som inträffar, men jag tror inte Perra eller någon annan i TIk hade fjolårets händelse i bakhuvudet.
Det är lätt att kasta smuts på det man inte har så mycket kunskap om, har du Kerstin K överhuvudtaget stått i ett bås, eller vart ansvarig för ett lag. Jag tror inte det, för du är barnsligt naiv i dina åsikter. Men jag kan ha fel, bugar å ber on upprättelse om verkligheten är en annan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Abron: Perra är säkert en jätteduktig hockeytränare på alla sätt, men kanske - observera kanske - är han ändå inte rätt man på rätt plats? Han kanske gör sig mycket bättre i ett topplag där förutsättningarna är annorlunda? Precis som jag tror, utan grund egentligen, att en sån som Czarnetski (?) gör sig bättre i Bif än i Fbk. Känslan säger det.

På dig låter det som om jag kastar skit i varje inlägg. Men det gör jag inte. Jag ifrågasätter bara om Perra är rätt coach att lotsa det här Timrå Ik genom den här säsongen. Det återstår att se, och det är jag villig att göra. Det dröjer minst 10 omgångar innan vi ser nått vi med säkerhet kan kalla tendenser. Jag ifrågasätter inte Perra som person, vilket jag får känslan att du tror att jag gör. Jag ifrågasätter om han, som hockeytränare, besitter dom rätta verktygen och egenskaperna för att vara rätt man på rätt plats. En ganska berättigad fråga, eller hur?

Hoppas du förstår min ståndpunkt. Ditt lall om att jag skulle vara barnslig och naiv får stå för dig. Det tänker jag inte bemöta. Angående mina erfarenheter som coach eller ledare anser jag dom inte spela någon roll i den här frågan. Jag tycker som jag tycker för att min känsla säger det. Om det skulle kännas bättre för dig kan jag ändock berätta att mitt jobb är ganska snarlikt det Perra har angående vara ledare för en grupp, fatta beslut och individuell utveckling. Inte på samma utsatta nivå dock :)
Kommentera

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Abron: Renberg säger att Perra är nog den bästa när det gäller att skapa god stämning o allmänt myspys MEN när det kommer till det speltekniska så är det stora brister. Han om någon borde veta som haft Perra o div. andra tränare.

PP ser exakt lika uruselt ut som ifjol. Allt är nog sagt av Ö-nisse, Kerstin K o fler ikväll när det gäller detta.

Jag är oerhört skeptisk till Perra TILLS han bevisar nåt annat.
O det hoppas jag baske mig att han gör, för annars åker vi ut så det svider i stjärthålet!

Redigerad kommentar

Kommentera