1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581952 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1398694

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Abron: Perra är säkert en jätteduktig hockeytränare på alla sätt, men kanske - observera kanske - är han ändå inte rätt man på rätt plats? Han kanske gör sig mycket bättre i ett topplag där förutsättningarna är annorlunda? Precis som jag tror, utan grund egentligen, att en sån som Czarnetski (?) gör sig bättre i Bif än i Fbk. Känslan säger det.

På dig låter det som om jag kastar skit i varje inlägg. Men det gör jag inte. Jag ifrågasätter bara om Perra är rätt coach att lotsa det här Timrå Ik genom den här säsongen. Det återstår att se, och det är jag villig att göra. Det dröjer minst 10 omgångar innan vi ser nått vi med säkerhet kan kalla tendenser. Jag ifrågasätter inte Perra som person, vilket jag får känslan att du tror att jag gör. Jag ifrågasätter om han, som hockeytränare, besitter dom rätta verktygen och egenskaperna för att vara rätt man på rätt plats. En ganska berättigad fråga, eller hur?

Hoppas du förstår min ståndpunkt. Ditt lall om att jag skulle vara barnslig och naiv får stå för dig. Det tänker jag inte bemöta. Angående mina erfarenheter som coach eller ledare anser jag dom inte spela någon roll i den här frågan. Jag tycker som jag tycker för att min känsla säger det. Om det skulle kännas bättre för dig kan jag ändock berätta att mitt jobb är ganska snarlikt det Perra har angående vara ledare för en grupp, fatta beslut och individuell utveckling. Inte på samma utsatta nivå dock :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Kerstin_k:


Nu tycker jag du har fel igen! Det är dj,,, lätt att kritisera en människa som har en viss position, men om man bevisligen inte själv innehaft liknande nivå kanske man skall vara lite ödmjuk. Det må vara att du i det dagliga har en position typ Perra, men du skall inte fatta beslut i sekunden. Där finns en klar gräns, individuell utveckling är en del i att coacha ett lag, men det är långt från att stå i ett bås och leda ett lag mot seger.
Håller fullständigt med dig, minst tio omgångar måste spelas innan serien stabiliseras, om det nu räcker denna säsong. Men jag håller inte med om att erfarenheter i att leda ett hockey lag inte har en betydelse i denna fråga.

Men vi får se Kerstin_K i December kan vi gaffla igen, kanske vi har en annan kille som står i rampljuset, vilket jag verken hoppas eller tror. Jag tycker bara att de är fel att bedöma en tränares kapacitet från ett antal träningsmatcher, och Micke Rehnbergs uttalande.
Kommentera

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Kerstin_k: Håller också med Dig och Bravo. Tror tyvärr Renberg har rätt.
Men jag tror vi grejar det ändå
Kommentera

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Kerstin_k: Jag håll med du jag.
Kommentera

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Om man bara kör med toppade kedjor hela försäsongen , och sen går nån spelare och blir skadad (inte helt otänkbart) då kan det ju vara svårt att ha bra samarbete i kedjorna sedan . Kan ju va bra att se om 'alla kan spela med alla' också . Toppning lär det bli ändå ska ni se.
Kommentera